Billån

Få hjälp med att finansiera med ditt nästa billån

Dags för ny bil?

Om du planerar att köpa ny bil är det bra att ha finansieringen klar. Med ett lånelöfte vet du hur mycket bilen får kosta och du är inte beroende av finansiering via återförsäljaren. När du bestämt dig för vilken bil du vill köpa genom avbetalning hjälper vi dig att genom Wasa Kredit teckna ett lån med bilen som säkerhet.

Informationen gäller för Länsförsäkringar Uppsala

Om billån

Delbetala ditt bilköp

När du planerar att köpa ny bil är det bra att ha finansieringen klar. Med ett lånelöfte vet du hur mycket din nya bil får kosta och du är inte beroende av finansiering via återförsäljaren.

Vi erbjuder dig som privatperson en möjlighet att få ett lånelöfte för att kunna köpa bil på avbetalning. En av fördelarna för dig med avbetalning är att du använder bilen som säkerhet. Finansieringen görs genom Wasa Kredit, som ingår i länsförsäkringsgruppen.

Det går också att söka ett lånelöfte för andra registrerade fordon såsom mc, husvagn och husbil.

Hur går det till

Innan du börjar leta ny bil kan du kontakta oss och ansöka om ett lånelöfte. När du sedan bestämt dig för vilken bil du vill köpa genom avbetalning hjälper vi dig att genom Wasa Kredit teckna ett lån med bilen som säkerhet. Du kan kontakta Wasa Kredit direkt på 08-635 36 55 eller billan@wasakredit.se.

Från oss får du de underlag och dokument du behöver ta med dig till återförsäljaren för att genomföra ditt köp på ett enkelt sätt.

När du tecknar ett lån genom oss istället för exempelvis hos en bilåterförsäljare får du alla dina banktjänster och eventuella övriga lån samlat på ett och samma ställe, och du får en bra överblick.

Snabbfakta om billån
Rörlig ränta 4,45 %*
*En kreditbedömning görs alltid och lokala avvikelser kan förekomma. Om den rörliga räntan är 4,45 % blir den effektiva ränta 5,83 % för ett lån på 100 000 kronor med en återbetalningstid på 60 månader. Lånet har 45 kronor i administrativ avgift samt uppläggningskostnad 595 kronor. Det totala beloppet, vid oförändrad ränta blir 115 015 kronor. Årsränta per 2016-10-21.

Läs mer i prislistan