Skaffa vår barnförsäkring och få 1000 kronor

Med vår barnförsäkring kan du och ditt barn känna er tryggare. Den gäller både vid sjukdom och olycksfall. Dessutom sätter vi just nu in 1 000 kr på ett investeringssparkonto (ISK) så att du kan ge ditt barn extra trygghet och komma igång med ett sparande på köpet.

Skydd vid sjukdom och olycksfall
Trygghet för dig och ditt barn
Startkapital på ett investeringssparkonto

Så här går det till

Erbjudandets villkor

  1. Om du tecknar en barnförsäkring och månadssparar löpande minst 300 kronor/månad på ett investeringssparkonto (ISK) i barnets namn får ni en startsumma på 1000 kronor placerade i fonder.

  2. Om du inte vill/kan teckna en barnförsäkring, men månadssparar löpande minst 300 kronor/ månad på ett ISK i barnets namn får ni en startsumma på 500 kronor placerade i fonder.

  3. När hälsodeklarationen gått igenom och försäkringen är betald (första månadsbetalningen vid autogiro) så kontaktar vi dig för att sätta in pengarna på barnets fondsparande.

    .

Tänk på att

Försäkringsavtal är ett årsavtal. Det kan därför vara ett annat försäkringsvillkor än det du hittar här som gäller när rätten till ersättning för en anmäld skada bedöms. Fråga den som handlägger ditt skadeärende vilket försäkringsvillkor som gäller.