Erbjudanden

 För dig som köper eller säljer via Länsförsäkringar fastighetsförmedling

WebBild_1,09.jpg

Bolåneränta från 1,09%


Oavsett om du är säljare eller köpare så ska det vara en bra affär att vara kund hos Länsförsäkringar Fastighetsförmedling. Nu erbjuder vi en bolåneränta från 1,09% för dig som gör affär via våra mäklare och tecknar dina bolån hos oss.

Fullständiga villkor

Räkna på bolån

Flytta in i lugn & ro - även om den gamla bostaden inte är såld.


När du skaffar bolån hos Länsförsäkringar Uppsala behöver du inte oroa dig för dubbla räntekostnader. Lyckas vi inte sälja din bostad inom tre månader betalar vi räntekostnaden för dina nya bolån. Erbjudandet gäller tills köpekontraktet skrivits på eller som längst i sex månader. Skyddet förutsätter att bostaden som ska säljas är en permanentbostad. Gäller ej heller vid försäljning av lantbruksfastighet med värde över 5 miljoner kronor.

Fullständiga villkor

Räkna på bolån

Skyddmot.jpg

FRIIII.jpg

Fri boendeförsäkring i upp till sex månader

När du anlitar våra mäklare ingår boendeförsäkrintg i tre månader utan att du behöver betala en krona. Om du dessutom tar ditt bolån hos oss får du totalt sex månaders boendeförsäkring utan extra kostnad.

Läs mer om våra försäkringar

 Bankerbjudanden som du tjänar på!

Tipsa om oss och slipp bolåneräntan i tre månader.


Är du nöjd kund hos Länsförsäkringar? Rekommendera oss till en vän. Blir din vän helkund med bolån, bank och försäkring hos oss*, slipper ni båda ränta på era bolån under tre månader. Behöver din vän övertygas kan du ju alltid säga att vi 2019 hade Sveriges mest nöjda bankkunder, för sjätte året i rad, i Svenskt kvalitetsindex. Så hen hamnar i gott sällskap. Erbjudandet gäller tills vidare. Skicka ditt och din väns namn och telefonnummer till erbjudande.uppsala@lansforsakringar.se

* Bolån, boendeförsäkring, lönekonto/korttjänst samt månatligt sparande.

Fullständiga villkor

Tipsany.jpg

Tipsa.jpg

Vi sänker din bolåneränta!


Har du ditt boende försäkrat hos oss? Grattis! Då kan du just nu få lägre bolåneräntan än vad du har idag hos din andra bank. Det enda kravet är att du flyttar dina bolån till oss innan den 30 juni 2020. Och som sagt, att du har din hemförsäkring här. För femte året i rad har vi Sveriges mest nöjda bankkunder enligt Svenskt kvalitetsindex, så du hamnar i gott sällskap. Mejla namn och telefonnummer till erbjudande.uppsala@lansforsakringar.se, så hör vi av oss! Läs mer om erbjudandet här!

Fullständiga villkor

Bo kvar livförsäkring – om något händer.


Att behöva flytta mitt i en kris är det få som vill. Vår bo kvar-försäkring ger dig och din familj ekonomisk trygghet, till exempel om någon skulle bli arbetslös, sjuk eller avlida. Försäkringen ger andrum i svåra situationer och ökar möjligheten att bo kvar i ert hem.

Fullständiga villkor

 

 

Vi hjälper dig med juridiken.


Många frågor kan dyka upp i samband med bostadsaffären som behöver juridisk expertis. Ni kanske ska flytta ihop och bli sambos? Eller har barn på olika håll? Vad är det egentligen som gäller? Vi hjälper dig att reda ut begreppen och om det behövs – skriva avtal.

Läs mer

Välj länsförsäkringsbolag

Länsförsäkringar består av 23 länsförsäkringsbolag, som har unika villkor och priser.