Tre Tryggheter

Hand låser upp dörr

Tre Tryggheter

Om du köper eller säljer bostad via vår fastighetsförmedling kan du ta del av vår boendelösning Tre Tryggheter  – fastighetsförmedling, bolån och försäkringar under ett och samma tak.

Tre Tryggheter är namnet på en unik boendelösning där vi samlat fastighetsförmedling, bolån och försäkringar. Vi bor själva i länet och har den lokalkännedom som krävs för att hitta rätt köpare och hjälpa dig hela vägen från planering, visning och försäljning till buffertsparande, pension och annat som rör din och er gemensamma vardagsekonomi.

För att ta del av Tre Tryggheter, börja med att kontakta våra fastighetsmäklare. Du kan sedan få hjälp med lånelöfte, ekonomisk rådgivning och rätt försäkring för ditt kommande boende.

Kontakta våra fastighetsmäklare

Juridisk rådgivning

Många juridiska frågor kan dyka upp i samband med bostadsaffären - samboavtal, särkullbarn? Vi hjälper dig.

Boendeförsäkring

Boendeförsäkrintg utan extra kostnad i tre månader när du anlitar en av våra mäklare. Om du dessutom tar ditt bolån hos oss får du totalt sex månaders boendeförsäkring utan extra kostnad.

Våra boendeförsäkringar

Bo kvar-försäkring

Ekonomisk trygghet vid sjukdom, arbetslöshet och dödsfall.

Bo kvar-försäkringen

Ränterabatt

Erbjudandet gäller de som köper bostad genom Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Uppsala, Enköping, Tierp/Älvkarleby och Östhammar. Erbjudandet gäller även de som säljer sin fastighet genom Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Uppsala, Enköping, Tierp/Älvkarleby och Östhammar.

På lån med löptid från 3 månader upp till 2 år erhåller låntagaren en ränterabatt på 0,80%. På lån med löptid 3 år och längre erhåller låntagaren en ränterabatt på 0,40%. Tillträdet ska ske senast den 31 mars 2018. Erbjudandet gäller belåningsgrader upp till 75% av bostadens köpeskilling och du har din bankaffär hos Länsförsäkringar Uppsala.

Erbjudandet gäller från den 1 november 2017 till den 31 december 2017.