App

Skaffa Sveriges bästa mobilapp och få full koll på hela din ekonomi

Informationen gäller för Länsförsäkringar Uppsala

Om appen

Hantera dina ärenden när och var du vill

Med vår kostnadsfria mobilapp kan du enkelt göra dina bankärenden, se dina försäkringar och hålla koll på pensionen. Du loggar in med Mobilt BankID eller din pinkod. Vill du se ditt saldo behöver du inte ens logga in.

Ladda ner appen

Apple App Store

Google play

Windows Phone Store   Funktioner i appen

Tjänster i Länsförsäkringars mobilapp

Betala

I appen kan du göra de flesta typer av betalningar, till exempel till bankgiro och plusgiro och e-fakturor. Du kan skanna in OCR-nummer, belopp och mottagare. Du kan föra över mellan konton, skapa stående överföringar, se dina kortköp, uttag och kommande betalningar och autogirodragningar.

Spara

I appen kan du hantera fondsparande, byta, köpa och sälja fonder och aktier. Du får en överblick och kan se ditt innehav på olika typer av sparande, som till exempel investeringssparkonto eller pensionssparande och din aktiedepå. Du kan också lägga upp sparmål för till exempel en resa.

Se lån och försäkringar

Utöver att du kan se alla dina lån och försäkringar som du har hos oss, kan du även se våra aktuella bolåneräntor.

Månadskollen

Med månadskollen ser du vart dina pengar tar vägen varje månad. Du ser också vilka butiker du oftast handlar i med ditt kort och var du gör av med mest pengar. Använder du kreditkort visar Månadskollen hur stor del av din kredit du använt och hur mycket du har kvar.

Snabbsaldo och snabböverföring

Med funktionerna snabbsaldo och snabböverföring kan du enkelt se hur mycket pengar du har och föra över pengar mellan dina konton utan att logga in.

Spärra ditt kort tillfälligt

Det är lätt att drabbas av panik om man inte hittar sin plånbok. Är bankkort och kreditkort på drift? Då kan du spärra ditt kort tillfälligt och sedan låsa upp det om du hittar det. 

Så här skannar du betalningar i vår app

Bästa mobila bank

Vi har har utsetts till bästa mobila bank. Juryns motivering löd "En odiskutabel vinnare med överlägsna funktioner och toppresultat i alla tester". Det är vi förstås både glada och stolta över. Vi vet att våra kunder tar till sig ny funktionalitet oerhört snabbt. Innovation i kombination med hög användbarhet gör våra tjänster lätta att ta till sig.

Öppna konto & bli bankkund

Resekortet i appen

Resekortet har flyttat in i mobilen. Du behöver inte längre ta med resekortet i pappersform utan all viktig information inklusive försäkringsnummer finns tillgängligt i appen.


Snabbare överföring med röststyrning

Överför direkt med Siri

Använd röststyrningsfunktionen Siri för att göra överföringar mellan konton.

Widget för snabbsaldo och överföring

Se ditt aktuella saldo och gör snabböverföringar direkt i vår widget.


Apple Watch & Android Wear

Saldo och överföring i din Apple Watch (klocka)

Se saldo och gör överföringar i din klocka

Du som har en Apple Watch eller en klocka med Android Wear kan se ditt saldo och överföra pengar mellan dina konton direkt i klockan. Då behöver du inte leta fram mobilen varje gång du vill se hur mycket pengar du har eller vill göra en överföring mellan dina konton.

För att använda funktionerna behöver du först ladda ner vår app till din Iphone, Ipad eller Android-telefon. Sedan kopplar du enkelt via mobilappen ett av dina konton till funktionen snabbsaldo och ett till snabböverföring i din Apple Watch eller klocka med Android Wear.