20 % rabatt på sjukvårdsförsäkring

Ingen vill vara sjuk och företaget behöver friska medarbetare för att kunna bli framgångsrikt. Vår sjukvårdsförsäkring är en investering för både företaget och medarbetaren, just nu med 20 procent rabatt hela första året, till dig som ny kund.

Trygghet för det mindre företaget

  • Snabb tillgång till kvalitetssäkrad vård
  • Hälsofrämjande tjänster för att förebygga ohälsa
  • Rehabilitering efter skada, sjukdom eller utbrändhet

Fyll i formuläret så återkommer vi med ett prisförslag. Och har du frågor och funderingar, hjälper vi dig såklart med dem. Hoppas vi hörs!

Rabatterbjudandet är tidsbegränsat och gäller första året för dig som inte har en Sjukvårdsförsäkring hos Länsförsäkringar idag eller som haft försäkringen de senaste två åren. Försäkringen kan tecknas tills den dag du fyller 64 år.

Försäkringens tre pusselbitar som skapar en helhet

Tack vare att vi har ett rikstäckande nätverk av privata vårdgivare kan vi ha en egen vårdgaranti. Det innebär att ni får träffa en specialistläkare inom endast 7 arbetsdagar utan remiss och om så krävs operation inom 20 dagar.

Vägen tillbaka till sin yrkesroll efter långvarig sjukskrivning kan vara svår och därför ingår arbetslivsinriktad rehabilitering. Försäkringen hjälper även företagaren att ta sitt lagstadgade ansvar inom rehabilitering.

Många sjukdomar och besvär går att förebygga. Våra hälsofrämjande tjänster stöttar er i att behålla hälsan. Ni kan skapa en hälsoprofil, delta i KBT-baserade hälsoprogram och ni har tillgång till personligt samtalsstöd via telefon.

sjukvardsforsakring-pussel-vard-152x152.png

Vill du veta mer?

Vill du läsa på ytterligare om vad som ingår i vår sjukvårdsförsäkring? Inga problem, det gör du här.


Länsförsäkringar Uppsala