Tillfällig stängning av kontoret i Norrköping

Länsförsäkringar Östgötas kontor på Hospitalsgatan 3 i Norrköping stänger tillfälligt för kundbesök under vecka 8. Planen är att kunna öppna åter måndagen den 1 mars. Anledningen är att vi vill minimera risken för smittspridning av covid-19 i Östergötland. Kontoret i Linköping city är fortfarande öppet för spontana och förbokade besök.

FilipApelstav
Foto: Peter Jigerström

Med spontanbesök avses de besök som inte är bokade i förväg. 

- Vi gör detta för våra kunders och medarbetares trygghet och säkerhet, säger bolagets bankchef Filip Apelstav. Vid frågor uppmanar vi kunderna att höra av sig till oss på telefon: 011-29 00 00 alternativt logga in och kontakta oss i våra digitala kanaler på lansforsakringar.se eller mobilappen. Om man vill besöka eller komma i kontakt med Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Norrköping nås de på: 011-23 70 00.  

Sedan tidigare är kontoren i Tornby, Ingelsta, Kisa och Mjölby stängda för spontanbesök. Kontoret i Linköping city (Platensgatan 11) har fortfarande öppet för spontana kundbesök. Eventuell köbildning sker utanför entrén och kundvärdar finns på plats för att informera.

På samtliga kontor tar Länsförsäkringar Östgöta emot bokade besök med ändringen att kunden får vänta utanför kontoret tills man blir upphämtad av rådgivaren på plats

Hur länge de ändrade öppettiderna för Länsförsäkringar Östgötas övriga kontor samt övriga åtgärder kommer att gälla är i dagsläget oklart, då vi tar utgångspunkt i myndigheternas rekommendationer för Östergötland.

Länsförsäkringar Östgöta är ett lokalt kundägt bolag som erbjuder privatpersoner och företag en helhet inom bank, försäkring och fastighetsförmedling. Visionen är att tillsammans med kunder, ägare, anställda och samarbetspartners skapa trygghet och möjligheter i Östergötland. Länsförsäkringar Östgöta är ett av 23 lokala och självständiga länsförsäkringsbolag.

Se alla pressmeddelanden