Länsförsäkringar Göinge-Kristianstad prisas som en av årets arbetsgivare i tjänstebranschen

Länsförsäkringar Göinge-Kristianstad är en av de organisationer som har det största medarbetarengagemanget i tjänstebranschen och som därmed kan titulera sig som andraplatstagare av Årets arbetsgivare i den prestigefyllda tävlingen Brilliant Awards – Employee Experience.

Priset delas ut av undersöknings- och analysföretaget Brilliant och baseras på data från 185 organisationer och sammanlagt 235 000 medarbetarundersökningar.

– Vi är oerhört glada och hedrade. Här är det medarbetarnas verkliga uppfattningar som styr utfallet. Resultatet bekräftar vår känsla att Länsförsäkringar Göinge-Kristianstad har lyckats skapa ett mycket positivt och engagerande arbetsklimat, säger Anders Axelsson, HR-chef på Länsförsäkringar Göinge-Kristianstad.

Länsförsäkringar Göinge-Kristianstad var i final även 2020. Då kammade bolaget hem två tredjeplatser i kategorierna; ”Årets förändringsresa” och ”Årets Arbetsgivare”.

– Vår ambition är att utvecklas och bli ännu bättre eftersom nöjda medarbetare också ger nöjda kunder. Vi ligger högt även i kundundersökningar tack vare att vi har intresserade, engagerade och kunniga medarbetare, säger Anders Axelsson.

Läs mer om Brilliant Awards – Employee Experience

Anders Axelsson, HR-chef Länsförsäkringar Göinge-Kristianstad, 0451-489 35.
Renée Carlsson, hållbarhet- och kommunikationschef Länsförsäkringar Göinge-Kristianstad, 0733-18 29 96.

Länsförsäkringar Göinge-Kristianstad är ett av 23 kundägda länsförsäkringsbolag. Vi erbjuder trygghet och möjligheter genom bank, försäkring och fastighetsförmedling i vårt verksamhetsområde i Nordöstra Skåne och på Österlen. Vi är idag drygt 100 anställda och finns nära dig när du behöver oss. Tillsammans skapar vi en långsiktigt hållbar trygghet och möjligheter för våra kunder, som också är våra ägare.

Se alla pressmeddelanden