Vi bygger om kontoret i Visby

9 oktober påbörjas en ombyggnation av vårt kontor på Österväg 17 i Visby. Renoveringen förväntas pågå större delen av 2024.

Varför bygger ni om kontoret?

Det finns flera anledningar till att vi gör den här renoveringen. Först och främst vill vi skapa bättre och modernare ytor för våra kunder att träffa oss på. Sedan är byggnaden gammal och både ventilation och vattenledningar/avlopp behöver åtgärdas. Utöver det har antalet anställda växt, vilket gör att vi behöver anpassa lokalerna utifrån nya behov.

Hur påverkar ombyggnationen mig som kund?

Förhoppningsvis inte allt för mycket. Det du främst kommer märka av är att vi kommer behöva ändra våra öppettider från och med 9 oktober.

Spontanbesök: Vi kommer ha öppet alla vardagar mellan kl.10.00-13.00. Detta gäller endast för spontana besök på visbykontoret. Öppettiderna på Hemse är oförändrade.

Bokade möten: Du kommer fortsatt kunna boka tid för ett möte under vardagar kl.09.00-17.00. För att boka en tid ringer du oss på 0498-28 18 50.

Vi kommer ha samma närvaro som tidigare i telefon och i meddelandefunktionen i appen och på Mina sidor. Där är vi tillgängliga vardagar 09.00-17.00.

Telefonbanken har öppet med personlig service 07.30-22.00 på telefon: 0771-666 555

När förväntas ombyggnationen vara klar?

Vår tanke och förhoppning är att kontoret står klart i november 2024.

Finns det inte andra alternativ än att renovera?

Efter en ingående analys av vilka alternativ vi hade kom vi fram till att en renovering lämpar sig bäst av flera anledningar. Här har vi en yta som med anpassningar fyller både de krav om utrymme och sekretess vi behöver och som har önskat geografiskt läge - vi vill finnas nära våra kunder. När vi renoverar har vi dessutom möjlighet att återanvända en hel del av nuvarande inredning, både fast och rörlig, vilket är en stor miljövinst jämfört med att till exempel bygga något helt nytt.

Vad ser ni mest fram emot med ombyggnationen?

Det finns mycket att se fram emot! Att få nya, optimerade och fräscha kundmötesplatser kommer att ge ett stort lyft för både kunder och rådgivare. Rent kollegialt ser vi fram emot att få ett lunch- och fikarum där alla medarbetare får plats.

Se alla nyheter