Öka din trygghet med hemlarm

Testa vilket larm som passar dig

Se vilket hemlarm som passar dig och räkna ut vad det kostar utan att förbinda dig till något.

Vill du veta mer om hemlarm?

Hos vår samarbetspartner Verisure får du mer information om vilka produkter och tjänster som ingår i deras larmpaket.

Trygghet för dig och din familj med Sveriges populäraste hemlarm

Smarta hemlarm för både villa och lägenhet som skyddar mot inbrott, brand och vattenskador med konstant uppkoppling mot larmcentral som agerar inom 30 sekunder om något händer.

Välj länsförsäkringsbolag

Länsförsäkringar består av 23 länsförsäkringsbolag, som har unika villkor och priser.

Larmerbjudande

Öka din trygghet med hemlarm från Verisure

Vi vill erbjuda en helhetstäckande trygghetslösning för våra kunder i både villa och lägenhet och har därför valt att samarbeta med Verisure. Med ett starkt fokus på kvalitet och service hjälper Verisure dagligen över en miljon svenskar att öka tryggheten i sina hem.

Med Verisure får du både ett inbrottslarm och ett avancerat brandvarningssystem som är uppkopplade till en larmcentral med bevakning dygnet runt och hantering inom 30 sekunder. Du kan dessutom styra ditt larm via en app och få notifikationer direkt i telefonen. Plus att Verisure också erbjuder flera smarta tilläggsfunktioner som du också kan styra via telefonen. 

Från Verisure får du en kostnadsfri säkerhetsgenomgång av ditt hem så att du kan få ett skräddarsytt brand- och inbrottslarm som är anpassat efter just dina behov.

Vattenlarm utan extra kostnad till dig som är kund hos Länsförsäkringar Stockholm

Att det inte bara är inbrott och brand som man behöver skydda sitt hem mot är något vi på Länsförsäkringar Stockholm är väl medvetna om. Vattenskador är ett ökande problem som drabbar många av våra kunder. Ofta kan en vattenskada smyga sig på under en längre tid då en läcka inte upptäcks fören skadan hunnit bli väldigt stor med omfattande och bekymmersam renovering som följd. Därför tycker vi att det är jättebra att Verisure även erbjuder en vattendetektor som är uppkopplad till deras larmcentral.

Som kund hos oss bjuder vi på kostnaden för två stycken vattendetektorer (värde 990 kr) när du köper ett nytt hemlarm från Verisure. 

Dessutom får du 10 procent rabatt på lösöresdelen i din hemförsäkring när du har ett hemlarm som är kopplat till en larmcentral. 


Hemlarm från Verisure

Här ser du larmpaketet Trygg från Verisure. Innehållet i detta larmpaket är: Huvudenhet, 2st Rökdetektorer, 2st Kameradetektorer, Directenhet med sirén, Manöverpanel, Larmbricka, Dörr-/fönsterdetektor, Smart plug. Plus de två vattendetektorer du får utan extra kostnad när du är kund hos Länsförsäkringar Stockholm. 

Hemlarm utifrån dina behov

För att du ska få ett hemlarm skräddarsytt efter dina behov erbjuder Verisure en kostnadsfri säkerhetsgenomgång av ditt hem. Så första steget för att skaffa ett hemlarm är att boka in en säkerhetsgenomgång. Du förbinder dig inte till något köp och får ett protokoll från genomgången samt ett förslag på lösning på eventuella säkerhetsbrister. Boka din säkerhetsgenomgång här.

Du kan också göra ett test direkt på Verisure webbplats för att se vilket larmpaket som passar just dig. Till testet.

När du köper ett hemlarm från Verisure får du alltid ett professionellt uppkopplat inbrotts-och brandlarm med bildverifiering av inbrott och brand, kontaktlarm och Directenhet för snabbast rätt åtgärd. Fria utryckningar och serviceavtal med funktionsgaranti ingår i larmtjänsten. 

Som kund hos Länsförsäkringar Stockholm får du dessutom två vattendetektorer i ditt larmpaket oavsett om du köper larmpaketet Trygg eller ett annat hemlarmpaket från Verisure (värde 990 kr). 


Styr hemmet med en av Sveriges mest använda Appar!

Verisure App är en av Sveriges mest använda appar. Med den kan du enkelt larma av och på var du än är. Att få meddelanden när någon kommer hem och larmar av är också en självklar tjänst i Verisure App. Dessutom kan du bland annat hålla koll på inomhustemperaturen, styra belysning och andra elektriska apparater samt få viktig information om det blivit strömlöst i ditt hem. 

Appen finns att ladda ner gratis för Iphone, Android och Windows.


Sveriges mest installerade hemlarm

Verisure är det nya namnet för Securitas Directs hemlarm. 1 miljon svenskar bor i en bostad som skyddas av Verisure, vilket gör Verisure hemlarm till det mest installerade i Sverige.

Med en framtidssäker plattform och spännande, professionella servicesamarbeten kan de erbjuda sina kunder ett unikt sortiment av produkter och tjänster inom hemlarm och det uppkopplade smarta hemmet. Läs mer om Verisure här.