Med tanke på dig.

Vem du än är och var du än är i livet finns vi här. När du ligger i magen. När du springer över till kompisen mittemot. När du blir kär och vill flytta ihop. När du gör karriär. När du skaffar barn. När du planerar framåt. När du vill sälja. När du tänker på barnbarnen. Välkommen till oss på Länsförsäkringar Stockholm. Vi tryggar dig genom livet.

LÄFÖ0016_bild_555x320.png

När du väntar smått

Trygghet när du är gravid

Teckna gravidförsäkringen så tidigt som möjligt. Då får du bästa möjliga skydd. Vi finns nära och hjälper dig och berättar gärna mer om våra gravidförsäkringar.

 

När du behöver låna pengar

Låna utan säkerhet hos oss

Vill du låna till något större eller har du befintliga lån eller krediter som du vill lösa? Med Direktlånet lånar du upp till 400 000 kr utan säkerhet.

När du flyttar in

En hemförsäkring för dig och dina saker

hemförsäkring

Hemförsäkringen är basen i ditt skyddsnät. Den ger dig ett bra och tryggt ekonomiskt grundskydd. Både för dig som person och ditt hem.

När du får barn

Ge ditt barn en bra start i livet

Ge ditt barn en bra start i livet

Skaffa en försäkring så tidigt som möjligt. Från det att försäkringen gäller skyddar du ditt barn framåt i livet.

När du är på resande fot

Skydd om du blir sjuk eller skadar dig

När du ska resa

Har du en reseförsäkring kan du få ersättning om du till exempel blir sjuk eller måste avbryta din resa. Om du har en hemförsäkring ingår reseförsäkringen.

När du skaffar ny bil

Ett bra skydd för dig, din bil och alla andra

Din bil måste ha en trafikförsäkring. Du kan också välja ett större skydd i en halv- eller helförsäkring. Helt klart bra för dig som kör i storstan.

När du vill nå ditt mål

Kom igång med ditt sparande

När du ska börja spara

Det är alltid klokt att spara.
Även små belopp växer över tid och gör att du närmar dig ditt sparmål.

När du hittat drömboendet

Bolån anpassade för dig

Har du hittat boendet som bara måste bli ditt? Hos oss kan du låna till din nya bostad. Du kan också få låna för att renovera.

När du vågar starta eget

Enklare för dig som driver företag

startaföretagsförsäkring

För dig som driver eget finns en särskild försäkring så att du snabbt kan komma igång. När du väl är igång täcker den det mesta du kan råka ut för – och lite till.