Du lever livet

Livet i storstan snurrar fort. Du kanske skaffar barn. Eller bostadsrätt. Eller både och. Och ny bil? Du kanske byter jobb. Eller så vill du starta eget. Och spara till barnbarnen? Lev livet. Vi tryggar dig på vägen.

Vi tryggar dig på vägen.


Lyssna på vår radioreklam - Du lever livet, vi tryggar dig på vägen

Köpa korv

Stukat snabeln


Trygghet när du är gravid

Teckna gravidförsäkringen så tidigt som möjligt. Då får du bästa möjliga skydd. Vi finns nära och hjälper dig och berättar gärna mer om våra gravidförsäkringar.
Gravidförsäkring

När du får barn

Skaffa en försäkring så tidigt som möjligt. Från det att försäkringen gäller skyddar du ditt barn framåt i livet.
Barnförsäkring
 


När du vill nå ditt mål

Det är alltid klokt att spara.
Även små belopp växer över tid och gör att du närmar dig ditt sparmål.
Börja spara

När du behöver låna pengar

Vill du låna till något större eller har du befintliga lån eller krediter som du vill lösa? Med Direktlånet lånar du upp till 400 000 kr utan säkerhet
Direktlån


När du är på resande fot

Har du en reseförsäkring kan du få ersättning om du till exempel blir sjuk eller måste avbryta din resa. Om du har en hemförsäkring ingår reseförsäkringen.
Reseskydd

När du hittat drömboendet

Har du hittat boendet som bara måste bli ditt? Hos oss kan du låna till din nya bostad. Du kan också få låna för att renovera.
Bolån


När du flyttar in

Hemförsäkringen är basen i ditt skyddsnät. Den ger dig ett bra och tryggt ekonomiskt grundskydd. Både för dig som person och ditt hem.
Hemförsäkring

När du skaffar ny bil

Din bil måste ha en trafikförsäkring. Du kan också välja ett större skydd i en halv- eller helförsäkring. Helt klart bra för dig som kör i storstan.
Bilförsäkring


När du vågar starta eget

För dig som driver eget finns en särskild försäkring så att du snabbt kan komma igång. När du väl är igång täcker den det mesta du kan råka ut för – och lite till.
Starta företag