Villkor för Guldkund

Med din boendeförsäkring som grund kan du bli Guldkund, Silverkund eller Bronskund. Som boendeförsäkring räknas hem-, villa- eller villahemförsäkring.

Från och med årsskiftet kommer vi att ta ut en avgift för Bankkort Privat även för dig som är Guldkund. Det innebär att en årsavgift på 275 kronor kommer att dras från ditt privatkonto den 1 januari 2020. Till dig som Guldkund erbjuder vi nu Kreditkort Privat utan årsavgift (värde 195 kr) efter sedvanlig kreditprövning.

Guldkund

Blir du när du har boendeförsäkring och ett aktivt lönekonto samt ett sparande. Med sparande menar vi antingen ett regelbundet sparande på minst 500 kr/mån eller minst 200 000 kr i sparkapital.

Du får

  • 15% rabatt på hushållets privata sakförsäkringar
  • ingen årsavgift på ditt kreditkort

Silverkund

Blir du när du har boendeförsäkring och ett aktivt lönekonto eller ett sparande. Med sparande menar vi antingen ett regelbundet sparande på minst 500 kr/mån eller minst 200 000 kr i sparkapital.

Du får

  • 8 procent rabatt på hushållets privata sakförsäkringar

Bronskund

Blir du när du har boendeförsäkring samt ytterligare en sakförsäkring. 
 
Du får

  • 4 procent rabatt på hushållets privata sakförsäkringar.

Undantag

Det finns några försäkringar som inte rabatteras. Kontakta oss så berättar vi mer om detta.

Det finstilta:

  1. Boendet ska vara försäkrat i Länsförsäkringar Stockholm och för att få ta del av alla fördelar räcker det med att du omfattas av hushållets boendeförsäkring.
  2. För att få gratis kreditkort ska du ha ett personligt och aktivt lönekonto eller vara medkontohavare till ett sådant hos oss, samt ha ett eget sparande på minst 500 kr/mån eller minst 200 000 kr i sparkapital. Med aktivt lönekonto avses ett privatkonto med regelbundna insättningar av lön, studiemedel, pension eller annan inkomst, samt att ett aktivt kort är kopplat till detta konto.  
  3. Regelbundet månadssparande kan ske i våra produkter sparkonto, Stockholmskonto, ISK, IPS, fonder, aktiedepå, pensionsförsäkring eller kapitalförsäkring. För regelbundet månadssparande i sparkonto och aktiedepå krävs att överföringen sker från ett privatkonto hos Länsförsäkringar.
  4. Med sparkapital menas pengar insatta i Länsförsäkringar i någon av produkterna sparkonto, Stockholmskonto, fasträntekonto, ISK, IPS, fonder, aktiedepå, pensionsförsäkring eller kapitalförsäkring. Dock ej Avtalspension. Har du flera av dessa produkter är det hushållets sammanräknade kapital som räknas.
  5. Rabatten på dina fordonförsäkringar dras efter att grundpremie och trafikskatt är betald.