­

Skaffa vår barnförsäkring

Så startar vi upp ett sparande för ditt barn med 1000 kr

Med vår barnförsäkring kan du och ditt barn känna er tryggare. Den gäller både vid sjukdom och olycksfall. Dessutom sätter vi just nu in 1 000 kr på ett investeringssparkonto (ISK) så att du kan ge ditt barn extra trygghet och komma igång med ett sparande på köpet.
 1. Ersättning för diagnoser och olycksfallsskador

 2. En ekonomisk trygghet för hela familjen

 3. Ersättning vid ärr


För att ta del av erbjudandet:

 1. Aktivera erbjudandet

  Fyll i formuläret nedan, som skickas till banken för att starta ditt sparkonto. 

 2. Teckna en barnförsäkring

 3. Betala

  När du fått dina försäkringspapper för barnförsäkringen betalar du in försäkringen

 4. Banken

  När din barnförsäkring är betald kontaktar banken dig för insättningen av 1000 kr på ett ISK konto.

Aktivera erbjudandet

Hantering av personuppgifter

Texte om att personuppgifterna delas mellan bank och sak

Villkor för erbjudandet:

 • Om du tecknar en barnförsäkring och månadssparar löpande minst 300 kronor/månad på ett investeringssparkonto (ISK) i barnets namn får ni en startsumma på 1000 kronor placerade i fonder.

 • Om du inte vill/kan teckna en barnförsäkring, men månadssparar löpande minst 300 kronor/ månad på ett ISK i barnets namn får ni en startsumma på 500 kronor placerade i fonder.

 • När hälsodeklarationen gått igenom och försäkringen är betald (första månadsbetalningen vid autogiro) så kontaktar vi dig för att sätta in pengarna på barnets fondsparande.

Frågor och svar om barnförsäkring

 • När du tecknar en barnförsäkring väljer du ett försäkringsbelopp. Valet av försäkringsbelopp påverkar hur stor ersättningen blir om ditt barn drabbas av en allvarlig diagnos, får nedsatt funktionsförmåga eller en bestående arbetsoförmåga.


  Hjälpte det här svaret dig?
 • Försäkringen gäller inte för sjukdom om symtom visats sig innan försäkringen börjat gälla.

  Vid epilepsi, missbildningar och kromosomavvikelser, psykiska sjukdomar och syndrom samt beteendestörningar till exempel ADHD, vissa sjukdomar inom centrala nerv- och muskelsystemet samt vissa ämnesomsättningssjukdomar är ersättningen för medicinsk invaliditet begränsad till högst 19% av försäkringsbeloppet. För dessa sjukdomar lämnas ingen ersättning för ekonomisk invaliditet, rehabiliterings-/hjälpmedel, läke- och resekostnader, kostnadsbidrag och månadsersättning vid arbetsoförmåga.


  Hjälpte det här svaret dig?
 • För följande diagnoser kan ersättning lämnas med ett engångsbelopp på 10 procent av det valda försäkringsbeloppet: allvarlig hjärnskada, barnreumatism som drabbar minst tre leder, varav minst två stora leder som handled, armbåge, axel, fotled, knä, höft eller nacke, benign hjärntumör (godartad) och Crohns sjukdom, malign sjukdom (elakartad), multipel scleros (MS) ulcerös kolit, brännskada som täcker minst nio procent av kroppsytan och som är av minst andra graden.


  Hjälpte det här svaret dig?