Viktigt ibland – eller för all tid

Vissa saker är viktiga hela livet medan andra kanske bara under en period. Ditt drömbröllop, bilen som måste rulla eller barnens framtid. Med den senaste appuppdatering för iPhone kan du få koll på det viktigaste.

I den senaste uppdateringen av appen kan du som använder iPhone skapa unika översiktssidor för det som är viktigt för dig. Olika saker är olika viktiga, under olika delar av livet. Med appen kan du enkelt få koll på det som är viktigt för dig. Ditt hem, barnen, bilen eller den där renoveringen som tar upp större delen av din vakna tid.

Skapa sidor för det som är viktigt

Vad kostade egentligen renoveringen? Eller vad är årskostnaden för fritidshuset? Barnens aktiviteter kanske inte är så dyra som man tror, men vad kostar alla kläder man köper? Oavsett hur din livssituation ser ut, så kan du skapa översiktsidor för det som är viktigt för dig och få bättre koll på din ekonomi.

  1. Skapa en sida

    Skapa en sida för något du vill få bättre koll på.

  2. Lägg till på sidan

    Lägg till utgifter som rör sidan och följ upp  per månad, kvartal eller halvår.

  3. Voilà! Bättre koll

    Bättre koll på allt som är viktigt för dig.

Ladda ner appen
Icons/70px/Quotation-mark-70
Olika saker är olika viktiga. Med appen kan du enkelt få koll på det viktigaste du har.

Förbättra din privatekonomi

Om du med hjälp av appen lyckas förbättra din ekonomi och hittar ett oväntat sparutrymme när du slutar äta så mycket på restaurang, så grattis! Då har du ett utmärkt tillfälle att börja spara till en buffert. Det är nämligen det som är grundplåten i en trygg privatekonomi. Sträva efter två månadslöner och fortsätt använda appen för att kanske hitta ännu fler förbättringsområden så att du kan börja spara på längre sikt också!

Om du vill göra en avstämning av vad andra i din livssituation spenderar på olika kategorier, så finns det schablonvärden hos Konsumentverket. Det kan ge dig en uppfattning om du ligger högt eller lågt, t ex när det kommer till matkostnader. Testa hos Konsumentverket

Fråga också gärna vänner om hur mycket de lägger på samma kategori och om det inte vet, tipsa dem om att skaffa sig en egen app som kan kategorisera deras utgifter!


LF Stockholm