Sparnavigatorn
Sparnavigatorn

Sparnavigatorn

Se hur ditt sparande kan utvecklas och få hjälp att nå dina drömmar.

  • Enkelt att använda direkt i appen
  • Se hur sparandet kan utvecklas
  • Passar för både stora och små drömmar

Välj länsförsäkringsbolag

Länsförsäkringar består av 23 länsförsäkringsbolag, som har unika villkor och priser. Välj ditt bolag för att hamna rätt.

Fortsätt drömma – börja spara

Sparar du till en cykel, semesterresan, en båt eller ett nytt boende? Oftast är det lättare och roligare att spara till ett konkret mål.

Tjänsten Sparnavigatorn vägleder dig till ett effektivare, lättare och roligare sparande och du får hjälp att nå din dröm - vare sig det är en stor eller liten dröm.

Bli bankkund och kom igång

Ansök om att bli bankkund i fem enkla steg. Du behöver ett Mobilt BankID och en giltig svensk id-handling.

Bli bankkund

Läs mer om appen

Sparmål anpassat efter dig

Att skapa ett sparmål i appen är enkelt. Justera bara målsumman och spartiden efter din dröm, så får du ett fondförslag som kan passa ditt sparande. Gillar du inte förslagen kan du själv välja vilka fonder du vill spara i. Då behöver du bara byta ut vårt förslag till dina egna fonder och styra fördelningen mellan dem.

Se hur sparandet kan utvecklas

Oavsett om du väljer att spara i vårt förslag eller i dina egna fonder får du en sparprognos på hur ditt sparande kan utvecklas över tid. Det är ingen garanti, men det är beräknat utifrån historiska data och ekonomiska modeller. Baserat på ditt sparmål och ditt fondval får du förslag på ett månadssparande för att kunna uppnå sparmålet i tid.

Spara till en cykel eller till sommarsemestern

Om du sparar på kort sikt eller till ett mindre belopp, bör du spara på ett sparkonto. Du kan ha upp till fem sparkonton och ha ett sparmål för varje konto.

Börja med att skapa nytt sparmål i appen och välj sparkontot du vill spara på. Sätt en målsumma och spartiden utifrån din dröm. Då får du veta hur mycket du behöver spara varje månad för att nå ditt sparmål i tid och kan sätta upp en månadsöverföring.