Världen finns bara i en upplaga – precis som ditt hem

Världen finns bara i en upplaga. Precis som ditt hem och ägodelarna som betyder mest för dig. Och det enda sättet att trygga det oersättliga, är att se till att inget händer med det överhuvudtaget. Därför hjälper vi dig att framtidssäkra ditt hem och dina saker.

Ta hand om ditt hem

Lär känna ditt hus och få reda på mer om hur du undviker skador och olyckor hemma hos dig.

Villaförsäkring

Gör så här:

  1. Skaffa en villaförsäkring

  2. Vi kontaktar dig och bokar in din besiktning

  3. Besiktningen genomförs hemma hos dig

  4. Besiktningsprotokollet skickas efter mötet

Den bästa skadan är den som inte inträffar alls

För även om du oftast får ersättning genom din försäkring när något händer, så handlar åtgärder efter skador och olyckor inte bara om kostnader. De innebär också rivning, reparationer och andra besvär som har stor påverkan på din vardag – och klimatet.

Avfall, tillverkning, transporter och annat som förbrukar resurser och ger ökade utsläpp är effekter av att åtgärda en skada. Därför kan bättre koll på dina vattenledningar, eller att skaffa ett vanligt cykellås, innebära en insats för en minskad klimatpåverkan. 

Möt våra trygghetsvakter!

Vi har sett tusentals skador och olyckor genom åren. Därför vet vi att det finns sådant som inte ens de bästa försäkringarna täcker. Men vi vet också att mycket av det som inträffar skulle kunna undvikas genom förebyggande åtgärder. Därför finns våra trygghetsvakter.

Trygghetsvakterna är tjänster och produkter som gör det enklare att undvika skador från början – istället för att försöka ersätta i efterhand. Nedan kan du stifta närmare bekantskap med dem.

Flera av våra trygghetsvakter ger dessutom rabatt på din premie. Ett bra sätt att både spara pengar och ta hand om ditt hem och dina ägodelar.

Vad innebär vår Skadeförebyggande besiktning

Med en besiktning av ditt hus hjälper vi dig lära känna ditt hus från grunden. Det betyder att du får koll på hur ditt hus mår, om det finns eventuella fel som är enkla att åtgärda eller möjliga att förebygga. I tid för att slippa en större skada framåt.

Du som tecknar en hemförsäkring för din villa nu kommer att bli kontaktad av våra besiktningsmän för att boka ett möte. Besiktningen är helt kostnadsfri för dig som har en tecknad villahemförsäkring hos oss.


LF Stockholm