Investeringshjälpen – ett stöd för sparande

I Investeringshjälpen ger våra experter sin syn på det ekonomiska läget i Sverige och världen. De guidar dig också genom aktie- och räntemarknaden och ger aktiva placeringsförslag. Du kan också prenumerera på vårt nyhetsbrev Sparutsikter.

Investeringshjälpen – ett stöd för sparande

I Investeringshjälpen ger våra experter sin syn på det ekonomiska läget och fördjupar sig i hur händelser i omvärlden påverkar konjunkturen och aktie- och räntemarknaden.

Hur står det till med ekonomin i Sverige och i världen? Hur påverkar händelser i omvärlden konjunkturen och aktie- och räntemarknaden. Investeringshjälpen är ett verktyg som underlättar för dig som sparare. Du kan även ta del av prognoser för aktiemarknaden två år framåt och våra experter går också igenom placeringsförslagen som de förvaltar.

Investeringshjälpen kommer ut med en uppdaterad analys varje månad.

September månads film

Johan Lundqvist, makroanalytiker på Länsförsäkringar, ger oss en sammanfattning av vad som händer med ekonomin i världen och hur vi tror att inflationen, räntan och ekonomin i övrigt kommer att utvecklas framöver.

Se filmen

Håll dig uppdaterad med nyhetsbrevet Sparutsikter

Vill du få löpande information? I vårt nyhetsbrev Sparutsikter får du varje månad ta del av nyheter inom privatekonomi, sparande och fonder – allt samlat på ett ställe. Sparutsikter innehåller också Investeringshjälpen. Välkommen som prenumerant!

Prenumerera på Sparutsikter

Läs Investeringshjälpen

Här ser du alla nummer som vi har publicerat under året.

2023

September
Augusti
Juni
Maj
April
Mars
Februari
Januari

 

Viktig information

Våra bedömningar av aktie- och räntemarknaderna utgår från prognoser och är inga garantier. Sparande i fonder och aktier innebär alltid en risk. Fonder och aktier kan såväl öka som minska i värde. Det beror bland annat på börs-, ränte- och valutautvecklingen. Det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Informationen i detta utskick och på internet är inte anpassad till en enskild kunds individuella förutsättningar.

Vill du ha finansiell rådgivning kan du vända dig till din rådgivare på respektive länsförsäkringsbolag eller försäkringsmäklare. Informationsbroschyrer om våra fonder finns att hämta på ditt lokala länsförsäkringsbolag, hos din försäkringsmäklare eller här. Börs- och fondinformation levereras och uppdateras av Millistream och Morningstar. Länsförsäkringar tar inget ansvar för riktigheten i dessa uppgifter. Informationen på våra sidor innebär ingen utfästelse eller prognos angående framtida tillväxt.