Kolla bolån hos kundernas bank

När det är mycket som händer runt omkring oss, kan det vara skönt med en bank som är trygg, har bra villkor och som alltid finns nära. Vi finns här för dig.

Hör av dig för ett bra erbjudande på bolån om du tecknar nytt eller flyttar ditt bolån till oss. Så kolla alltid med oss först.

Läs mer och ansök här!

Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss

Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss

Spara och placera

Vi hjälper dig att skapa bästa möjliga värde för dig och ditt sparande.

Hos oss får du tillgång till:

  • engagerade och erfarna sparrådgivare
  • ett av marknadens bredaste fondutbud
  • ett prisbelönt fondbolag

Spara och placera

Ring oss på: 08-562 831 00

Vi svarar på dina frågor om bolån, varje vardag mellan 9-17. Har du frågor om dina bolån relaterade till coronaviruset samt andra bankfrågor kan du även skicka säkra meddelanden från din internettjänst i inloggat läge.

Ansök om bolån

Hos oss kan du känna dig trygg med ditt bolån. Vi är banken som år efter år är med och toppar listorna med Sveriges nöjdaste kunder. Du som skaffar bolån hos oss nu får dessutom teckna bolåneskyddsförsäkringen Bo kvar kostnadsfritt i tre månader.

Ansök om bolån

Bo kvar om något händer

Vår bolåneskyddsförsäkring Bo kvar tryggar din och din familjs ekonomi om något oförutsett händer. Försäkringen ger ökad möjlighet att bo kvar vid t ex arbetslöshet, sjukskrivning eller dödsfall och tecknas i samtal med en rådgivare när du skaffar bolån. 

Se pris och innehåll

Värdera din bostad

Värdera din bostad med Länsförsäkringar Fastighetsförmedling – Sveriges mest nöjda kunder enligt SKI, för sjätte året i rad!

Värdekollen

Länsförsäkringar Stockholm