Prata bolån med oss


Bolåneerbjudande

Är du på jakt efter ett bra bolån finns vi här för dig. Nedan kan du läsa allt du behöver veta om våra bolån och om hur du ansöker. I tider som dessa vill vi också passa på att ge dig extra trygghet.

Just nu bjuder vi därför på vår bolåneskyddsförsäkring Bo kvar de tre första månaderna när du tecknar ett nytt bolån hos oss.
Allt för att du ska känna dig trygg, alltid med tanke på dig.


Välj själv vilket alternativ som passar dig bäst:

  1. Ring oss direkt på tel 08- 562 831 00.

  2. Räkna på bolån och ansök direkt online nedan.

  3. Fyll i kontaktaformuläret nedan så hör vi av oss till dig.


Ring oss på: 08-562 831 00

Vi svarar på dina frågor om bolån, varje vardag mellan 8-17. Har du frågor om dina bolån relaterade till coronaviruset samt andra bankfrågor kan du även skicka säkra meddelanden från din internettjänst i inloggat läge.

Ansök om bolån

Hos oss kan du känna dig trygg med ditt bolån. Vi är banken som år efter år är med och toppar listorna med Sveriges nöjdaste kunder. Du som skaffar bolån hos oss nu får dessutom teckna bolåneskyddsförsäkringen Bo kvar kostnadsfritt i tre månader.

Ansök om bolån

Bo kvar

Vår bolåneskyddsförsäkring Bo kvar bidrar till att trygga din och din familjs ekonomi om något oförutsett händer. Försäkringen ger ökad möjlighet att bo kvar vid t ex arbetslöshet, sjukskrivning eller dödsfall och tecknas i samtal med en rådgivare när du skaffar bolån hos oss. 

Bo kvar

Fyll i kontaktaformuläret så hör vi av oss

Amorteringsfrihet

Om du drabbas av inkomstbortfall kopplat till coronaviruset, till exempel arbetslöshet, varsel eller permittering, kommer våra rådgivare naturligtvis att göra allt de kan för att hjälpa dig. Exempelvis kan vi pausa amorteringskravet på ditt bolån.

Amorteringsfrihet

Bolån för alla typer av boende

Vill du ansöka om, ändra eller flytta ditt bolån? Eller kanske låna mer på din nuvarande bostad för att renovera?
Hos oss kan du låna upp till 85 procent av bostadens marknadsvärde vid köp av bostad eller när du flyttar dina bolån till oss.

Om bolån

Ekonomi och sparande under coronakrisen

Coronaviruset skapar stor oro och osäkerhet runt om i världen. Oron beror både på hälso- och privatekonomiska skäl men finns även på nationell och global nivå. Här uttalar sig våra experter och fondförvaltare om oron på börsen och vad som kan vara bra att tänka på.

Ekonomi och sparande