Lena Hedlund

Dokument & länkar

Lena Hedlund ny informationschef på Länsförsäkringar AB

Lena Hedlund

Lena Hedlund tillträder som ny informationschef på Länsförsäkringar AB. Hon har lång erfarenhet från finansbranschen med roller som kommunikationschef både för bank- och försäkringsverksamhet.

– Lena har en gedigen erfarenhet och är rätt person att navigera i ett förändrat medielandskap med de möjligheter det ger. Hon har även bra insikt och förståelse av hur det är att verka i en kundägd organisation som vår, säger Fanny Wallér, kommunikationsdirektör på Länsförsäkringar AB.

Lena har bland annat haft rollen som kommunikationschef på SBAB och Alecta. Hon har även haft uppdrag som konsult inom LFAB och har på så sätt lärt känna länsförsäkringsgruppen.

– Jag ser fram mot att arbeta med kommunikativa frågor för ett så starkt och omtyckt varumärke som Länsförsäkringar. Här finns en spännande bredd affären med både försäkring, bank och pension, samtidigt som verksamheten står för närhet genom sin lokala förankring i hela Sverige, säger Lena.

Lena Hedlund tillträder sin tjänst den 2 januari 2017. 

Visitkort
Namn: Lena Hedlund
Familj: Sambo, två barn och tre bonusbarn
Utbildning: Civilekonom från Stockholms Universitet.
Bakgrund: 30 år i olika befattningar på Stadshypotek, SBAB och Alecta.
Intressen: Motion och hälsa, resor, fritidshus, familj och vänner.
Aktuell: Ny informationschef på LFAB från den 2 januari2017. 

För ytterligare information kontakta:
Fanny Wallér, kommunikationsdirektör LFAB, 070-692 77 79
Cecilia Winter, pressansvarig LFAB, 073-964 26 44

Länsförsäkringar är Sveriges enda kundägda och lokalt förankrade bank- och försäkringsgrupp. Kunderna i vart och ett av landets län äger sitt lokala och självständiga länsförsäkringsbolag. 23 länsförsäkringsbolag samverkar genom det gemensamt ägda Länsförsäkringar AB, som bedriver utveckling och service inom bank, liv-, sak- och djurförsäkring. Länsförsäkringar har ett brett utbud av försäkringar och banktjänster för privatpersoner, företag och lantbruk. Samtliga bolag inom länsförsäkringsgruppen är miljöcertifierade enligt ISO 14001.

Se alla pressmeddelanden

Dokument & länkar