Återbäringsräntan höjs till 6 procent i Nya Trad

Återbäringsräntan i Nya Trad höjs från 1 oktober till 6 procent före skatt och avgifter. De cirka 95 000 kunder som hittills valt att byta från Gamla till Nya Trad får därmed ytterligare förbättrad värdeutveckling i sitt sparande.

– Nya Trad har haft en bra avkastning på 4,0 procent under det första halvåret 2017 vilket står sig väl i en jämförelse med våra konkurrenter. Dessutom är konsolideringsgraden på 117 procent. Det ger oss möjlighet att återigen höja återbäringen, säger Jörgen Svensson, vd Länsförsäkringar Liv.

Återbäringsräntan i Nya Trad har sedan starten i juni 2013 i genomsnitt varit cirka 6,4 procent. Det förvaltade kapitalet i Nya Trad inklusive avkastning är nu uppe i nästan 20 miljarder kronor. Återbäringsräntan i Gamla Trad är oförändrad och ligger kvar på 2 procent.

För ytterligare information kontakta:

Presskontakt Länsförsäkringar, 08-588 41850

Länsförsäkringsgruppen består av 23 lokala och kundägda länsförsäkringsbolag och det gemensamt ägda Länsförsäkringar AB. Genom sitt lokala länsförsäkringsbolag får kunderna en helhet av bank- och försäkringstjänster. Genom Agria Djurförsäkring erbjuder vi djur- och grödaförsäkring, genom Länsförsäkringar Fastighetsförmedling helhetslösningar för en trygg bostadsaffär och genom Wasa Kredit finansieringstjänster som leasing, avbetalning och lån.

Se alla pressmeddelanden