Användarna i fokus när Länsförsäkringar vann pris

I årets Web Service Award, galan som hyllar 2017 års bästa webbplatser och appar, vann Länsförsäkringars app pris för Bästa mobila upplevelse. Även Agrias webb prisades i kategorin Information och service. 

Länsförsäkringar var nominerade i två kategorier, Information och Service samt Bästa mobila upplevelse. I den senare kammade vår app hem priset.

Juryns motivering för Bästa mobila upplevelse löd:

”Tillgänglighet och lättanvänt är några av honnörsorden för vinnaren. Med användarna i centrum har de lyckats att i en allt mer krävande omvärld tillgodose besökarnas behov. En snygg, enkel och funktionell app som användarna gillar att använda.”

– Vi kommer fortsätta sätta användarupplevelsen i centrum när vi vidareutvecklar appen, och det gör vi tillsammans med våra kunder. Vårt mål är att ligga i framkant med digitala tjänster som förenklar för kunderna i deras vardag säger Matilda Ringström, chef för Digitala kundmöten hos Länsförsäkringar.

Även Agrias webbplats var nominerad till kategorin Information och service och tog hem vinsten.

Juryns motivering för Agrias vinst i kategorin Information och Service:
”Webbplatsen har målgruppen i fokus. Den innehåller saklig information och en rad uppskattade tjänster som besökarna älskar. Sajten levererar en hög nytta på ett mycket användarvänligt sätt både via dator och mobilt. ”

Fakta om Web Service Award

Web Service Award är ett undersökningsföretag som specialiserat sig på undersökningar av intranät, webbplatser och mobilsajter. Sedan år 2000 genomförs Web Service Indexmätningar som visar vad Sveriges Internetanvändare anser om kvaliteten på svenska företags, myndigheters och organisationers webbsatsningar. Information om Web Service Awards produkter och tjänster finns på www.webserviceaward.com.

För ytterligare information kontakta:
Matilda Ringström, chef digitala kundmöten. Tel. 073-964 24 23
Länsförsäkringars pressjour. Tel. 08-588 418 50

Dokument & länkar

Se alla pressmeddelanden