Samhällsengagemang

Välj länsförsäkringsbolag

Länsförsäkringar består av 23 länsförsäkringsbolag, som har unika villkor och priser.

Samhällsengagemang hos Länsförsäkringar Stockholm

Vi stödjer Fryshuset

Skejtare i ramp

Tillsammans med Fryshuset ger vi unga möjlighet att få utöva sina passioner och förverkliga sina idéer samtidigt som vi lär oss hur man förebygger utanförskap och hur vi kan bidra till inkludering och skapa ett tryggare Stockholm för alla oss som bor här.  

Bolla vidare

Bolla vidare

Fler barn och unga i Stockholm ska få chansen att spela fotboll och ges möjligheten att få uppleva den glädje, inkludering och gemenskap som sporten bidrar till. Genom initiativet Bolla vidare samlar vi in urvuxna fotbollsskor som sedan bollas vidare till andra barn i Stockholm som behöver. 

 

Vi är en FairPayer – för jämnställd sponsring

FairPay

Under oktober 2019 har Länsförsäkringar Stockholm, som första företag inom Stockholms län, certifierats som en FairPayer. En certifiering som säkerställer att företagets sponsring fördelas jämställt för att alla oavsett kön, ska kunna idrotta på lika villkor. 


Reflexvästar till förskolor

Reflexväst

Ett sätt att minska riskerna i trafiken för barn är att använda reflexvästar. Vi erbjuder därför gratis reflexvästar till alla förskolor i Stockholms län.

Sponsring - barn & ungdom

Sponsring

Vi brinner för alla barns rätt till rörelse och idrott och sponsrar därför lag och föreningar inom Stockholms län med fokus på barn- och ungdomsverksamhet.