Vårt kontor i Strängnäs flyttar

Den 9 oktober öppnar vårt nya Strängnäskontor på Gyllenhjelmsgatan 18 i fräscha och väl anpassade lokaler. Här kan du få rådgivning och hjälp inom bank, pension och försäkringsfrågor samt fastighetsförmedling på ett kontor som ligger mitt i Strängnäs stadskärna.

Karta där vi visar vart vårt kontor i Strängnäs finns efter flytten.

– Vi har vuxit ur våra gamla lokaler och är glada för att nu få flytta in på Gyllenhjelmsgatan efter en tids renovering av lokalen. Det är viktigt att finnas på plats fysiskt på orten och att sitta centralt i Strängnäs. Det ska vara lätt för våra kunder att ta sig till oss, säger Karin Medin, privatmarknadschef bank på LF Sörmland.

Kontoret är modernt utformat med aktivitetsbaserad möblering för att ge dig som kund och våra medarbetare en mötes- och arbetsplats för bra samverkan och en trevlig upplevelse.

Flytten gör vi tillsammans med Länsförsäkringar Fastighetsförmedling.

– Att vara nära och lättillgängliga är en viktig service till våra kunder, både via vårt kontor och digitalt. Vi ser fram emot att hälsa gamla och nya säljare samt köpare välkomna in, säger Sebastian Hanisch, mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling.

– Vi har nyligen utökat vår lokala närvaro ytterligare i Sörmland inom vår fastighetsförmedling när vi under hösten har etablerat oss i Mariefred genom mäklarna Sebastian Hanisch och Linda Sköld och i Trosa genom Michael Lundholm och Victoria Englund, säger Erik Blomberg, Affärsområdeschef Bank.

Bokade besök för personliga möten

Du är varmt välkomna till kontoret på personliga besök, som bokas enkelt här på vår webbplats. 

Boka möte

Se alla nyheter