Vaccine Forward Sörmland och Lena Högfeldt Årets givare 2021

Igår den 27 april var det fullsatt på Giva Sveriges galakväll på Norra Latin i Stockholm. Kvällens stora händelse var prisutdelningen i flera olika insamlings- och givarkategorier.

Elisabeth Thand Ringqvist, grundare av Vaccine Forward och Lena Högfeldt vår vd.

Vårt CSR-projekt Vaccine Forward Sörmland/Lena Högfeldt var en av tre nominerade i kategorin Årets insamlare – Givare, tillsammans med Bröstcancerfonden/Patrik Ekwall och Hjärnfonden/Fredrik ”Mental Pedal” Lundgren.

Och vi vann! Helt fantastiskt roligt!

Så här löd motiveringen:

”Med utgångspunkten att ingen kan göra allt, men alla kan göra något, har årets vinnare skapat ringar på vattnet med en idé om ett lokalt baserat initiativ för ett globalt ändamål. Genom tydligt ledarskap och målmedvetenhet har hen motiverat lokala bolag och kunder samt visat på en förmåga att förar samman människor, väcka uppmärksamhet och inspirera – för årets givare är det självklart att alla kan göra något."

- Det är ett fantastiskt resultat och vi är alla vinnare som har engagerat oss, jobbat målmedvetet och skapat ringar på vattnet. Vilken styrka vi skapar när vi samarbetar i hela bolaget och när vi samarbetar i Sörmland. Det här är verkligen en lagseger! Jag vill tacka alla som bidragit till vår gemensamma framgång, säger Lena Högfeldt.

Vi har hittills samlat in 1 miljon kronor till covid-19-vaccin till behövande i fattigare länder.

Se alla nyheter