Våra kunder får tillbaka 175 miljoner i återbäring

I år fyller Länsförsäkringar Södermanland 175 år. Därför känns det extra festligt att ge tillbaka 175 miljoner till våra kunder.

Vi ägs av våra försäkringskunder. Det innebär att allt vi gör – gör vi för dem. Det lyckades vi bra med under 2020. Därför ger vi tillbaka av överskottet, vi kallar det återbäring. Vinst för oss betyder vinst för dig som kund. Men det är bara en av många fördelar med att välja oss. Återbäringen betalas ut i oktober 2021.

Allt på ett ställe

Hos oss finns allt du behöver inom bank, försäkring, personförsäkringar samt fastighetsförmedling. Vi hjälper dig med det mesta som rör din vardagsekonomi och ditt boende. Samlat på ett ställe.

Bra erbjudanden

Vi vill hjälpa våra kunder till en trygg och hållbar vardag, därför ger vi dig bra erbjudanden:

  • upp till 15 procent rabatt på dina försäkringar
  • kostnadsfri vattenvarnare till våra kunder med villa- eller fritidshusförsäkring
  • förmånliga priser på avtal skrivna online hos Lexly
  • rabatt på lösöret om du är medlem i en Grannsamverkansförening.
  • förmånligt pris på larmpaket via Verisure

Vi älskar Södermanland

Därför bryr vi oss extra mycket om länet där vi bor och jobbar. Vi arbetar engagerat med att stödja föreningar och organisationer som främjar fysisk och psykisk hälsa hos barn och ungdomar. Trygghet och säkerhet ligger oss också varmt om hjärtat, vi vill verka för ett Södermanland där vi alla har bra förutsättningar för att leva ett gott liv.

Så här enkelt blir du kund

Kontakta oss genom att ringa 0155-48 40 00. Om du föredrar andra kontaktvägar, hittar du dem under våra Kontakta oss-sidor. Du kan också finna mycket information här på webbplatsen om vårt utbud gällande försäkringarbank och pension.

Varmt välkommen till oss!

 

 

Se alla nyheter