Det enkla och effektiva stöldskyddet SmartWater MärkDNA

SmartWater MärkDNA på stöldbegärligt gods är den nya metoden som avskräcker tjuvarna. I samarbete med SmartWater Sverige erbjuder vi våra kunder procent rabatt på produkten.

SmartWater MärkDNA är en kriminalteknisk vätska, även kallad DNA-märkning, som du kan märka upp värdeföremål med. Sakerna blir därmed lättare att spåra och att få tillbaka om de skulle bli stulna.

Enkel att använda
SmartWater går att applicera på alla typer av ytor och objekt. När du DNA-märker dina föremål, penslar du på en osynlig och flytande vätska på det objekt du vill märka upp.

Unika koder
Varje vätska har en unik DNA-kod som registreras och kopplas till dig. Kopplingen ger en spårbarhet åt det märkta värdeföremålet, vilket ökar chansen att du ska få tillbaks den stulna eller borttappade ägodelen. Den unika blandningen tillverkas endast en gång och är därför juridiskt användbar av en åklagare vid en rättegång.

Märkningen är i princip omöjlig för tjuven att avlägsna helt, då minsta partikel av blandningen (1/4 mm) innehåller en fullständig DNA-kod. Märkningen reagerar på UV-ljus, vilket gör det lätt att hitta för polisen.

Dekaler och skyltar avskräcker
När du har DNA-märkt dina föremål sätter du upp dekaler och skyltar som berättar att värdesaker är märkta och kan spåras av polisen, vilket har en avskräckande effekt för inbrottstjuvar.

 

Specialpris på MärkDNA!

Länsförsäkringar Södermanland erbjuder dig som kund 15 procent rabatt på ett privat märkpaket från SmartWater genom att ange  lfsödermanland 

>> Beställ här