Säkra barn i bilen

Våra barn är det dyrbaraste vi har och som föräldrar vill vi skapa så trygga förutsättningar som möjligt för dem. En del av detta är att barnet ska sitta säkert i bilen.

Bilbarnstol Axkid-Minikid2

Tillsammans med NTF Skaraborg löser vi på Länsförsäkringar Skaraborg familjens hela behov av en bilstol till barnen - och på köpet hjälper vi dig också att spara pengar.

Babyskydd

NTF Skaraborg hyr ut babyskydd. För mer information är du välkommen att kontakta NTF Skaraborg på telefon 0501-686 50. Klicka här för mer information.

Bilbarnstol

När barnet vuxit ur babyskyddet får du köpa en bilbarnstol för 99 kr/månad under 36 månader, dvs. en totalkostnad på 3.564 kr. Förutom att du får bilbarnstolen till ett lågt pris och sprider ut kostnaden, får du stolen säkert monterad av proffsen på NTF. Efter tre år är bilbarnstolen din.

Erbjudandet gäller dig som har ditt boende och antingen ditt barn eller din bil försäkrad hos Länsförsäkringar Skaraborg under den tid du använder  bilbarnstolen.

Vad är haken - det här låter nästan för bra...
Det finns inte en hake utan det handlar om din familjs trygghet. Månadskostnaden för bilbarnstolen betalar du via Autogiro.

Att välja bilbarnstol är svårt - det går ju inte att med blotta ögat avgöra vilken stol som är säkrast. Den stol vi erbjuder är en Axkid Minikid 2 (22-23). 

En barnförsäkring gör skillnad

Många tror att hemförsäkringen skyddar barnen om de råkar ut för sjukdomar eller olycksfall. Så är det inte, alla barn behöver en egen försäkring.

Läs om vår barnförsäkring