Du sitter säkert

Våra barn är det dyrbaraste vi har och som föräldrar vill vi skapa så trygga förutsättningar som möjligt för dem. En del av detta är att barnet ska sitta säkert i bilen.

Tillsammans med NTF Skaraborg löser vi på Länsförsäkringar Skaraborg familjens hela behov av bilstolar till barnen - och på köpet hjälper vi dig också att spara pengar.

Babyskydd: 0-9 månader

De första nio månaderna behöver ditt barn ett babyskydd. Det får du låna UTAN KOSTNAD (ordinarie hyra 500 kr). Babyskyddet finns att hämta hos mödravårds- och barnavårdscentralerna samt hos NTF Skaraborg. Kontakta oss om du vill veta mer.

Bilbarnstol: från 9 månader

När barnet vuxit ur babyskyddet får du köpa en bilbarnstol för ENDAST 65 KR/MÅNAD under 36 månader, dvs. en totalkostnad på 2.340 kr. Förutom att du får bilbarnstolen till ett lågt pris och sprider ut kostnaden, får du stolen säkert monterad av proffsen på NTF. Efter tre år är bilbarnstolen din.

Vad är haken - det här låter nästan för bra...

Erbjudandet gäller dig som har ditt boende och antingen ditt barn eller din bil försäkrad hos Länsförsäkringar Skaraborg under den tid du använder babyskyddet och bilbarnstolen.

Det är inte en hake utan det handlar om din familjs trygghet. Månadskostnaden för bilbarnstolen betalar du via Autogiro

Hitta ditt närmaste utlämningsställe

 Gör en intresseanmälan


Att välja bilbarnstol är svårt - det går ju inte att med blotta ögat avgöra vilken stol som är säkrast. Den stol vi erbjuder är en Axkid Minikid ASIP. Våra kollegor på Folksam har testat stolen (http://bit.ly/2PexQCH) och det är en av de stolar som fått bäst betyg.

En barnförsäkring gör skillnad

Många tror att hemförsäkringen skyddar barnen om de råkar ut för sjukdomar eller olycksfall. Så är det inte, alla barn behöver en egen försäkring.

Läs om vår barnförsäkring