Säkra barn i bilen

Våra barn är det dyrbaraste vi har och som föräldrar vill vi skapa så trygga förutsättningar som möjligt för dem. En del av detta är att barnet ska sitta säkert i bilen.

Tillsammans med NTF Skaraborg löser vi på Länsförsäkringar Skaraborg familjens hela behov av bilstolar till barnen - och på köpet hjälper vi dig också att spara pengar.

Babyskydd

Ditt barns första bilbarnstol är ett babyskydd och används vanligtvis från nyfödd till ungefär 8-9 månaders ålder. Du kan hyra babyskydd av NTF. Läs mer här

Bilbarnstol

När barnet vuxit ur babyskyddet får du köpa en bilbarnstol för 99 kr/månad under 36 månader, dvs. en totalkostnad på 3.564 kr. Förutom att du får bilbarnstolen till ett lågt pris och sprider ut kostnaden, får du stolen säkert monterad av proffsen på NTF. Efter tre år är bilbarnstolen din.

Erbjudandet gäller dig som har ditt boende och antingen ditt barn eller din bil försäkrad hos Länsförsäkringar Skaraborg under den tid du använder babyskyddet och bilbarnstolen.

Vad är haken - det här låter nästan för bra...
Det finns inte en hake utan det handlar om din familjs trygghet. Månadskostnaden för bilbarnstolen betalar du via Autogiro

Hitta ditt närmaste utlämningsställe

Att välja bilbarnstol är svårt - det går ju inte att med blotta ögat avgöra vilken stol som är säkrast. Den stol vi erbjuder är en Axkid Minikid ASIP. Våra kollegor på Folksam har testat stolen (http://bit.ly/2PexQCH) och det är en av de stolar som fått bäst betyg.

En barnförsäkring gör skillnad

Många tror att hemförsäkringen skyddar barnen om de råkar ut för sjukdomar eller olycksfall. Så är det inte, alla barn behöver en egen försäkring.

Läs om vår barnförsäkring