Nu och för all tid

Vi hjälper dig så att din vardag ska hålla

Hållbarhet handlar om förmågan att kunna tillfredsställa dagens behov utan att äventyra kommande generationers behov. Inom begreppet hållbarhet ryms miljömässiga, ekonomiska och sociala faktorer.

På LF Skaraborg jobbar vi med hållbarhet genom att hjälpa våra kunder via vårt kunderbjudande, genom vårt eget agerande som bolag och genom att bidra till Skaraborgs utveckling.

Vi kan hjälpa dig så att färre skador sker och tipsa om hur du kan få en mer jämställd ekonomi. Vi kan ge råd kring din pension och hjälpa dig med ett sparande som tar höjd för hela livet. Vi kan stötta dig så att du inte behöver flytta till storstaden för att kunna driva företag. Vi kan stötta föreningar som ger barn och unga en meningsfull fritid och som bidrar till ett levande Skaraborg. Allt det kan vi göra.

Barn som dricker mjölk

En trygg och skadefri vardag

Hemma hos Sofias familj i Falköping är det fullt av bus och skratt och det kan såklart vara lite trixigt att få ihop livspusslet ibland, precis som för alla småbarnsfamiljer. Det allra viktigaste är ändå att vardagen är trygg och skadefri, och gärna även ekonomiskt jämställd.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig att skapa en trygg och skadefri vardag?

Kvinna som drejar en skål

Stöd till dig som företagare

Att driva eget företag utan att behöva flytta till en storstad är viktigt för att bibehålla en levande landsbygd. Ellen driver keramikstudion Lervis utanför Hjo och LF Skaraborgs företagsteam skräddarsyr lösningar för just lokala företag inom försäkring, bank och pension. Vi känner till den lokala marknaden och hos oss får företagaren personlig rådgivning och ett genuint engagemang. Vi stöttar även bland andra Nyföretagarcentrum, Drivhuset, Ung Företagsamhet och Skaraborg Invest.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig som företagare i Skaraborg?

Herrar som fikar på en fyr

Ett aktivt liv efter pensionen

De flesta vill precis som Bosse i Mariestad kunna njuta av pensionen. En hållbar ekonomi är en av förutsättningarna för att kunna göra det. Vi kan hjälpa till att sätta upp ett sparande för livet samt ge dig råd kring placeringar och hur du kan tänka kring din pension för att den ska bli
så bra och njutbar som möjligt.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig att bättre koll på din pension?

Fotbollsspelare och Fotbollstränare

Stöd till ett livskraftigt föreningsliv

En meningsfull och aktiv fritid med den gemenskap som finns i en förening är väldigt viktig för att många barn och unga ska må bra. Engagerade vuxna som Per i Falköping blir viktiga förebilder och sponsring är ytterligare en möjliggörare.

LF Skaraborg sponsrar ett 100-tal föreningar inom en mängd olika idrotter runt om i Skaraborg. Utöver det sponsrar vi även en mängd initiativ inom kultur, hållbarhet och skola. Allt för ett välmående Skaraborg.

Vill du veta mer om hur vi kan stötta din förening?


Länsförsäkringar Skaraborg