Smarta tjänster för hemmet och familjen

Säkerhetsprodukter ger rabatt

Om du har installerat larm och rökdetektor i din villa eller lägenhet ger vi upp till 10% rabatt under förutsättning att larmet och rökdetektorn är godkänt av Svenska Stöldskyddsföreningen, eller om det är direktkopplat till larmcentral/bevakningsföretag.

Välj länsförsäkringsbolag

Länsförsäkringar består av 23 länsförsäkringsbolag, som har unika villkor och priser.

Öka din trygghet med ett Verisure hemlarm

Samarbete för ökad trygghet

Vi vill erbjuda en helhetstäckande trygghetslösning för våra kunder i både villa och lägenhet och har därför valt att samarbeta med Verisure. Med ett starkt fokus på kvalitet och service hjälper Verisure dagligen över 1,5 miljoner människor i Sverige att öka tryggheten i sina hem.

Med Verisure får du både ett inbrottslarm och ett avancerat brandvarningssystem som är uppkopplade till en larmcentral med bevakning dygnet runt och snabb åtgärd om något händer. Du kan dessutom styra ditt larm via en app och få notifikationer direkt i telefonen.

Vattenskador är ett ökande problem

Att det inte bara är inbrott och brand som man behöver skydda sitt hem mot är något vi på Länsförsäkringar Skaraborg är väl medvetna om. Vattenskador är ett ökande problem som drabbar många av våra kunder. Ofta kan en vattenskada smyga sig på under en längre tid då en läcka inte upptäcks förrän skadan hunnit bli väldigt stor med omfattande och bekymmersam renovering som följd. Därför tycker vi att det är jättebra att Verisure även erbjuder en vattendetektor som är uppkopplad till deras larmcentral.


Verisure_2280.jpg

Erbjudande från Verisure

Som boendekund hos Länsförsäkringar Skaraborg kan du installera larmpaketet till rabatterat pris enligt ovan. Larmet är uppkopplat till larmcentral med övervakning och support dygnet runt. Installation ingår.

Beställ larmet här

Broschyr

Hemlarm utifrån dina behov

För att skräddarsy hemlarmet efter dina behov erbjuder Verisure en kostnadsfri säkerhetsgenomgång av ditt hem. Du förbinder dig inte till något köp och får ett protokoll från genomgången samt ett förslag på åtgärder som ökar tryggheten hemma.

Anmäl dig på här

Styr hemmet med en app

Verisure App är en av Sveriges mest använda appar. Med den kan du enkelt larma av och på var du än är. Att få meddelanden när någon kommer hem och larmar av är också en självklar tjänst i Verisure App. Dessutom kan du bland annat hålla koll på inomhustemperaturen, styra belysning och andra elektriska apparater samt få viktig information om det blivit strömlöst i ditt hem.