Hemmaplan

Välj länsförsäkringsbolag

Länsförsäkringar består av 23 länsförsäkringsbolag, som har unika villkor och priser.

Hemmaplan

Hemmaplan är en tidning från Länsförsäkringar Skaraborg som delas ut i Skaraborg flera gånger per år. I Hemmaplan delar vi med oss av tips och nyheter, men framför allt berättar vi berättelsen om vad det innebär att vara kund i vårt kundägda företag. Som lokalt företag med skaraborgarna som enda intressenter vill vi också använda Hemmaplan som ett sätt att sprida den stolthet över Skaraborg som vi själva känner.

Det finns flera olika versioner av vår tidning Hemmaplan. Klicka här för att läsa Företagsversionen eller Landsbygdsversionen.

Aktuellt nummer

Nummer 1 - Februari 2020
Hur skapar du träningsvanor som håller över tid? Detta kan du läsa om i nya numret av Hemmaplan. Du kan också läsa om hur ett kundägt bolag fungerar, om ett premiärtest av en ny plattform för utbildning och vad en Svanenmärkt fond är.

Här kan du läsa tidningen digitalt om du inte fått den i brevlådan. Länkar nedan går till bläddringsbara versioner. Klicka med väster och höger piltangent, eller till höger och vänster om den uppladdade tidningen för att bläddra.

Tidigare nummer

I arkivet nedan har vi samlat tidigare nummer av kundtidningen Hemmaplan. Vi har här sparat Skövde-upplagan. Önskar du en annan edition kan du skicka din epostadress till info@LFskaraborg.se så skickar vi denna.