Hemmaplan

Hemmaplan

Hemmaplan är en tidning från Länsförsäkringar Skaraborg som delas ut till villahushåll i Skaraborg fyra gånger per år. I Hemmaplan delar vi med oss av tips och nyheter, men framför allt berättar vi berättelsen om vad det innebär att vara kund i vårt kundägda företag. Som lokalt företag med skaraborgarna som enda intressenter vill vi också använda Hemmaplan som ett sätt att sprida den stolthet över Skaraborg som vi själva känner.

Det finns flera olika versioner av vår tidning Hemmaplan. Klicka här för att läsa Företagsversionen eller  Lantbruksversionen.

Senaste numret

Aktuellt nr

Nummer 2 - maj 2018

vd Jonas Rosman

Mycket räknas i pengar i dag. Självklart arbetar vi också för att bygga Länsförsäkringar Skaraborg ekonomiskt starkt, men ingenting är viktigare än våra kunder. Det är därför vi med glädje ger 40 miljoner kronor i återbäring till våra försäkringskunder.

Till höger kan du läsa tidningen digitalt om du inte fått den i brevlådan.

Lös vårt kryss och vinn fina priser

Nr 2 - maj 2018

Svara rätt och var med i vår utlottning. Vi lottar ut fyra förstavinster och fyra andravinster. 1:a priset är ett RoupézCard gåvokort där du själv väljer din gåva, och 2:a priset är ett snyggt förkläde i canvas.

Sista dag för att lämna in svaret på Krysset nr 2/2018 är passerat. Ett nytt nummer av Hemmaplan kommer i höst.

Vinnare i Krysset

Nr 2 - Maj 2018

1:a pris

  • Rigmor Olsson, Mariestad
  • Stig Kjellström, Götene
  • Allan Fält, Skövde
  • Anna Claesson, Tidaholm

2:a pris

  • Ingela Almgren, Karlsborg
  • Jenny Warfvinge, Nossebro
  • Siv Brånfelt, Skövde
  • Lilli Elf, Mullsjö

Grattis! Vi kontaktat vinnarna personligen.

Rätt svar var "Lita på ditt ankare".

Tidigare nummer

I arkivet nedan har vi samlat tidigare nummer av kundtidningen Hemmaplan. Vi har här sparat Skövde-upplagan. Önskar du en annan edition kan du skicka din epostadress till info@LFskaraborg.se så skickar vi denna. 

Informationen gäller för Länsförsäkringar Skaraborg