Stora Föreningskampen

Brandöva - och vinn pengar till din förening

Förena nytta med nöje och engagera spelare, ledare, föräldrar och supportrar till din förening och se till att de gör en Brandövning hemma på Sveriges största Brandövning.

När man genomfört brandövningen kan man fylla i vilken förening man vill stötta. Föreningen kan då vinna fina priser. De föreningar som får ihop flest Brandövningar vinner priserna 1-3:

  • 1:a pris: 20.000 kr
  • 2:a pris: 15.000 kr
  • 3:e pris: 10.000 kr
  • 4:e pris: Utlottning bland alla deltagande föreningar: 10.000 kr
     
  • Dessutom kommer vi att lotta ut 10 familjepaket med entré til Arena Skövde äventyrsbad för 2 vuxna och 3 barn bland alla som deltar i Stora Föreningskampen.

Om du vill kan man skriva ut en flyer som du kan dela ut på matcher & i brevlådor för att få in fler som vill stötta din förening. Ladda ner Flyer.

SsB

Om Sveriges största Brandövning

På de flesta skolor och arbetsplatser har man brandövningar. Men åtta av tio som dör i bränder gör det i sina egna hem. Därför borde vi givetvis brandöva hemma också. Vilka utrymningsvägar finns det, var är vår återsamlingsplats och vilken släckutrustning var vi? Det är saker som alla i familjen bör känna till.

Därför har Länsförsäkringar tagit initiativ till kampanjen Sveriges största Brandövning. Tanken är att få så många som möjligt att göra en brandövning i hemmen under vecka 48, den 26 november till den 2 december. Sista dag att anmäla sin brandövning är den 3 december.

Välj länsförsäkringsbolag

Länsförsäkringar består av 23 länsförsäkringsbolag, som har unika villkor och priser.