Placeringsrådgivning

Maxa dina sparpengar boka ett lokalt möte med våra placeringsrådgivare

Tillhör du en av alla de svenskar som väljer att investera dina sparpengar? Oavsett om du redan nu har sparande i fonder eller känner att du vill ha hjälp att komma igång, kan du som kund hos oss på Länsförsäkringar Skaraborg få expertkompetens inom placeringsrådgivning. Vårt team som finns här för dig, har fördubblats under 2022 och gått från två till fyra medarbetare.

Intresset för att spara och investera pengar har ökat markant de senaste åren. Sedan många år har vi erbjudit expertkompetens inom området och för att möta den ökade efterfrågan har vi stärkt upp vår avdelning ytterligare.

- Kunskap är viktigt för att lyckas med investeringar. Att vi nu stärkt upp avdelningen gör att vi kan hjälpa och möta alla våra kunders behov på ett ännu bättre sätt och att vara den trygghetsaktör som vi ska vara. Oavsett om det handlar om att ta hand som sitt långsiktiga pensionssparande eller hjälp med att förvalta ett arv säger Håkan Engström, Chef pension och placering.

Vi hjälper dig att skapa bästa möjliga värde för dig och ditt placeringskapital. Hos oss får du tillgång till:

  • engagerade och erfarna placeringsrådgivare
  • ett prisbelönt fondbolag
  • ett av marknadens bredaste fondutbud
  • ett stort utbud av hållbarhetsinriktade fonder

Våra placeringsrådgivare som finns på plats för dig:

Joacim Åkesson 
Har över 35 års erfarenhet inom bank och finans i olika befattningar. Får ett leende av att träffa kunder och hjälpa kunden att få koll på sitt sparande och sin pension.

Lars-Ola Fronth
Har över 40 års erfarenhet från bank och finans. Tycker att det allra roligaste med jobbet är möjligheten att få hjälpa till med olika former av sparförslag/investeringar till dig som kund.

Ida Jansson 
Har 12 års erfarenhet från bank och finans. Gillar att få möjligheten att coacha dig som kund till kloka beslut för att skapa en buffert och ett långsiktigt sparande.

Monica Österholm
Har 16 års erfarenhet från bank och finans. Tycker att det allra roligaste med jobbet är kundmötet. Att få hjälpa dig som kund med ditt sparande och få möjlighet att lära dig mer om ditt sparande. Om vilka olika typer av sparande som finns och hur olika fonder fungerar.

Boka kostnadsfri placeringsrådgivning

Boka kostnadsfri placeringsrådgivning

Länsförsäkringar Skaraborg