Hemmaplan

Välj länsförsäkringsbolag

Länsförsäkringar består av 23 länsförsäkringsbolag, som har unika villkor och priser. Välj ditt bolag för att hamna rätt.

Hemmaplan - Företag & Landsbygd

I Hemmaplan delar vi med oss av tips och nyheter, men framför allt berättar vi berättelsen om vad det innebär att vara kund i vårt kundägda företag. Som lokalt företag med skaraborgarna som enda intressenter vill vi också använda Hemmaplan som ett sätt att sprida den stolthet över Skaraborg som vi själva känner. Hemmaplan finns även i en Privatpersonsversion.

Aktuellt nummer - Företag

Nummer F2/22 - November 2022

Vår rådgivningschef på företagsbank, Marcus Lindberg förklarar i detta nummer av Hemmaplan Företag hur du som företagare kan gå till väga för att ta dig an de utmaningar som ditt företag nu ställs inför på grund av rådande omständigheter..

Till Hemmaplan Företag

Tidigare nummer av Hemmaplan Företag

Aktuellt nummer - Landsbygd

Nummer L2/22 - Oktober 2022

I och med de stigande elpriserna märker vi av en ökning av eldning med ved i kaminer och i samband med det finns en ökad risk att vi även kan komma att se fler bränder. Vi ser även en negativ trend även lokalt i Skaraborg där dieselstölder ökar och vi tipsar därför om hur du kan skydda dig.

Till Hemmaplan - Landsbygd

Tidigare nummer av Hemmaplan Landsbygd.