Nu delar vi ut 100 miljoner till våra kunder

Vi är ett kundägt bolag. Det innebär att när det går bra för oss kan vi betala ut återbäring till våra försäkringskunder. Du som har en företagsförsäkring hos oss har möjlighet att få tillbaka en del av din försäkringspremie. Dina inbetalade premier 2020 styr hur mycket du får tillbaka.

2020 har varit ett år då antalet skador minskade jämfört med året innan. Antalet skador var 10 procent lägre än 2019. Det är framför allt de så kallade frekvensskadorna som är färre, vilket har sin förklaring i människors ändrade beteende till följd av pandemin.

Du som tidigare år registrerat ditt konto i samband med återbäring behöver inte göra det igen om du inte vill ändra kontonummer.

Välj hur du vill registrera ditt konto

Anmäl ditt bankgiro eller kontonummer för att ta del av återbäringen. Du kan göra det på två sätt:

  1. Ring oss på 0500 777 000
    Vardagar mellan 09.00 - 16:00 kan du ringa och ange vilket kontonummer vi ska sätta in pengarna på. Vi hjälper dig med resten.

  2. Mejla oss på aterbaring@LFskaraborg.se
    Om du vill ha insättningen på företagets bankgiro kan du välja att mejla det till oss.

Så fungerar återbäring

Vi är ett kundägt bolag. Det innebär att när det går bra för oss kan vi betala ut återbäring till våra försäkringskunder. Du som har en sakförsäkring (till exempel en bil- eller hemförsäkring) hos oss har möjlighet att få tillbaka en del av din försäkringspremie. Dina inbetalade premier styr hur mycket du får tillbaka.

I mitten av augusti får du ditt återbäringsbesked med information om hur mycket återbäring just du får. Återbäringen betalas sedan ut i slutet av september.