100 miljoner till våra kunder. I år IGEN!

2021 var ett bra år för Länsförsäkringar Skaraborg – rörelseresultatet var starkt. Därför kommer vi att betala ut återbäring till våra kunder. Du som hade sakförsäkring hos oss 2021 får vara med och dela på 100 miljoner kronor i återbäring. Att du som kund får återbäring när det går bra för oss, är bara en av fördelarna med att vara del av ett lokalt kundägt bolag. Vårt främsta fokus är att skapa trygghet för skaraborgarna och bidra till att fler kan förverkliga sina drömmar. Vi finns där du finns. För all tid.

I mitten av augusti får du ditt återbäringsbesked med information om hur mycket återbäring just du får. Återbäringen betalas sedan ut i slutet av september.
  

Läs mer om återbäringen här

Du äger oss

Länsförsäkringar Skaraborg är ett kundägt bolag som erbjuder försäkring, bank och fastighetsförmedling i Skaraborg. Vi är glada att fler upptäcker fördelen och kundnyttan med att vara en del av Länsförsäkringar Skaraborg och att ha allt samlat på samma ställe. 

Återbäringskampanj

I samband med återbäringen vill vi även erbjudan dig som Företagare ytterligare förmåner. Passa på att ta del av våra erbjudanden nedan och kontakta sedan vår kunniga personal för mer information.

  1. Företagsbank

    Just nu erbjuder vi Baspaket Bank gratis första året.

    Bli bankkund

  2. 20% rabatt på sjukvårdsförsäkring

    Just nu har vi 20% rabatt på nytecknade sjukvårdsförsäkringar för företaget.

    Till sjukvårdsförsäkringen

Vill du att vi ska kontakta dig?


Länsförsäkringar Skaraborg