Aktiedepå

Köp, sälj och håll koll på dina aktier

Handla när det passar dig på Mina sidor

Du som redan är kund och har ett konto hos oss kan enkelt öppna en aktiedepå och handla när du loggar in här.

Vad drömmer du om? Prata sparande med oss.

Vi finns nära och hjälper dig att hitta en lösning som passar dig och dina behov. Med funktionen Sparmål i vår app får du dessutom hjälp att nå dina mål.

Informationen gäller för Länsförsäkringar Skåne

Om aktiedepå

Enkelt att köpa och sälja värdepapper

Med vår aktiedepå kan du enkelt köpa och sälja och hålla koll på dina aktier och andra typer av värdepapper. När du öppnar en aktiedepå kan du börja handla direkt.

Det här kan du handla med på aktiedepån:

  • Aktier
  • Ränteplaceringar
  • Börshandlade fonder
  • Strukturerade placeringar

Brett utbud av värdepapper

Tjänsten är enkel att använda och innehåller ett brett utbud där du kan köpa och sälja svenska värdepapper direkt på internet. Den passar både dig som är en ovan placerare och dig som vill göra mer avancerade placeringar.

Förvara pengar och värdepapper på samma ställe

När du öppnar en aktiedepå får du också ett aktielikvidkonto. Det innebär att pengarna på ditt aktielikvidkonto är kopplat till depån och finns alltid tillgängliga när du ska handla värdepapper eller göra uttag.

Tillgång till Stockholmsbörsens alla listor

Du kan handla med aktier, börshandlade fonder, teckningsoptioner, börshandlade fonder, teckningsrätter, konvertibler, depåbevis och räntebärande värdepapper. De order som du registrerar placeras direkt på börsen. Du får en bra överblick på ditt innehav .

Ingen depåavgift och lågt courtage

Vi tar inte ut någon avgift på vår aktiedepå och du får ett riktigt lågt courtage när du handlar.

Tillgång till uppdaterade kurser och nyheter

Du får en bra överblick på aktuella kurser, vilka köp- och säljorder som lagts på börsen samt tidpunkt, pris och antal för de senaste transaktionerna. Du kan skapa din egen bevakningslista och därigenom följa utvecklingen för de värdepapper du tycker är intressanta. Du får även tillgång till SIX nyhetstjänst.

Mer information

Förbered dig innan vi träffas

Här kan du läsa om vad du bör uppmärksamma och tänka på innan du placerar i värdepapper. När du bokat tid för kundmöte är det bra att du har läst igenom informationen inför vårt möte.

Information inför mötet