Under 2018 betalar vi ut 200 miljoner kronor i ägarutdelning till våra kunder

Nu är det dags igen! I år delar vi ut hela 200 miljoner kronor i ägarutdelning.

Ägarutdelningen är möjlig tack vare vårt fina resultat under 2017. Till detta har alla våra kunder bidragit genom att vara rädda om era saker. Därmed kan många skador undvikas och kostnaderna blir lägre än vad vi räknat med. Så är det att vara kund i ett kundägt bolag.

När får jag mina pengar?

Under v 37 och (38) 39 betalas Ägarutdelningen 2018 ut. Till dig som har angett ditt kontonummer får du dina pengar insatta direkt på ditt konto. På kontoutdraget kommer det att stå ÄgarutdelLF. Har du valt att inte ange ditt kontonummer får du istället din Ägarutdelning på en utbetalningsavi. Avin kan lösas in hos din bank eller på de utbetalningsställen som anges på avin. Länsförsäkringar Bank tar inte ut någon avgift för att lösa in avin om du sätter in pengarna på ett konto hos oss. Löser man in avin i butik kostar det 30 kronor, vilket framgår av avin.

Ägarutdelning till dig som driver företag med organisationsnummer

Brev med besked om din del av ägarutdelningen kommer att skickas ut under vecka 40. Utbetalning genomförs under november månad till företagets bankgironummer. Har företaget inget bankgiro kommer pengarna istället att betala ut via en utbetalningsavi.

Tack!

Det är glädjande att vi kan betala tillbaka så mycket pengar till våra kunder – från Smygehuk i söder till Hallandsås i norr. Vi är samtidigt glada för att våra kunder är så nöjda med oss. Faktum är att vi har Sveriges mest nöjda kunder i en rad kategorier enligt Svenskt Kvalitetsindex (SKI) som frågar bank- och försäkringskunder vad de tycker om sin leverantör. Det kan kännas tryggt om du behöver låna pengar, ska sälja ditt hus eller vill spara för framtiden. Det och det mesta annat inom trygghet och ekonomi som du inte redan har hos oss kan vi hjälpa till med. Och visst kan det förenkla din vardag att ha allt samlat på ett och samma ställe.

ski_utmarkelser_555x300.jpg