Mina sidor

Internetbank, försäkring och pension på ett ställe

Informationen gäller för Länsförsäkringar Skåne

Om Mina sidor

En bekvämare vardag med Mina sidor

Med Mina sidor har du möjligheten att bekvämt och säkert uträtta dina ärenden inom bank, försäkring och pension när det passar dig. Tjänsterna är enkla att använda och är kostnadsfria. 

Bank

 • Sköta betalningar, överföringar
 • Öppna konton
 • Söka och se över lån
 • Förändra ditt fondinnehav eller månatliga fondsparande
 • Handla med svenska aktier och aktierelaterade värdepapper

Försäkring

 • Se över befintliga och teckna nya försäkringar
 • Göra skadeanmälan

Pension

 • Starta ett pensionssparande och få hjälp att välja till din avtalspension
 • Se över ditt pensionssparande och byta fonder

Logga in på Mina sidor

När du går till Lansforsakringar.se och trycker på Logga in, kommer du till Mina sidor. På Mina sidor hittar du inte bara internetbanken utan också dina försäkringar och din pension. Dessutom finns andra funktioner och tjänster. Här finns allt samlat på ett ställe. 

Du kan logga in med BankID som är utfärdat av Länsförsäkringar Bank eller någon annan bank. Du kan även logga in med säkerhetsdosan som också behövs för att göra vissa ärenden, framför allt bankärenden. Pinkoden fungerar att logga in med, men för att göra ärenden behöver du ett BankID och i vissa fall en säkerhetsdosa. Det finns inte möjlighet att logga in på Mina sidor med lösenord. 

 


Viktig information

Säkerhet på internet

Vårt mål är att skapa trygghet för våra kunder och vi arbetar ständigt med att förbättra säkerheten för våra internettjänster. Men våra säkerhetslösningar är bara en del i skyddet. Du som kund måste också se över hur du hanterar information på internet och hur du skyddar din dator.


Webbläsare

Senaste versionen ger bäst upplevelse

Vi jobbar hela tiden med att göra Mina sidor bättre. Ibland gör vi om designen för att det ska bli enklare att hitta, ibland skriver vi om texter för att det ska bli lättare att förstå och ibland gör vi så att allt går lite snabbare. Allt för att göra det bättre för dig som använder det.

Men för att allt ska kunna bli så bra som möjligt utvecklar vi Mina sidor, så att den passar den senaste och bästa tekniken. Därför kan det vara bra att uppdatera sin webbläsare ibland, så att upplevelsen blir så bra som möjligt. 


Frågor & svar

 • Försäkringar

  Den tekniska utvecklingen går fort och genererar ständigt nya lösningar. Vi vill kunna erbjuda er lösningar och tjänster som är enklare att använda och motsvarar era förväntningar – och förhoppningsvis överträffar dem.  Vi satsar på innovation och håller oss i framkant inom den digitala utvecklingen och att göra om Mina sidor är en del i det arbetet. Om du känner att det är svårt att hitta, ta gärna en stund att klicka runt och bekanta dig med det nya utseendet. 

 • Försäkringar

  BankID hittar du på startsidan eller i den Personliga menyn som du hittar längst upp på sidan under ditt namn eller symbolen.

 • Försäkringar

  Första gången du loggar in får du välja mellan olika alternativ och kan då välja att logga in som Privat eller som Företag. Om du redan loggat in en gång kommer ditt senaste val att vara förvalt. Om du vill logga in på ett annat sätt klickar du på "ändra" för att få fram alla alternativ igen.  

 • Försäkringar

  Klicka på den personliga menyn överst på sidan. Frågorna finns att besvara under flikarna Mina uppgifter, Betala, Spara och Låna. Svara på frågorna i alla flikar eller kontrollera om uppgifterna som finns där är aktuella.

 • Försäkringar

  Mina sidor fungerar bäst i senaste versionen av Chrome, Firefox, Edge och Safari. De fungerar även i Internet Explorer 11. Mina sidor kan även fungera i andra webbläsare än de vi rekommenderar, men om du väljer att använda dessa kan vi tyvärr inte garantera att alla tjänster fungerar. 

 • Försäkringar

  Det nya utseendet, funktionerna och dess placering har utvecklats i samarbete med er, våra kunder. Ett urval av kunder i olika åldrar, med olika datorvana, har utifrån sina egna behov hjälpt till att utforma Mina sidor från start och under arbetets gång. Vi har med detta som grund tagit fram den lösning som passar flest användare. Om du vill dela med dig av dina åsikter och önskemål kan du mejla oss.

  tycktill@lansforsakringar.se

 • Försäkringar

  Det kan bero på att din webbläsare inte är uppdaterad. Uppdatera till en senare version eller prova med en annan webbläsare.

 • Försäkringar

  I Mina sidor finns det fler funktioner än i appen.  Appen fokuserar på att förenkla din vardag, som till exempel kolla saldot, betala räkningar, använda Månadskollen eller hitta ditt försäkringsnummer. Eftersom att banksidorna på Mina sidor inte fungerar lika bra i mobilen som i datorn ännu, kan det vara enklare att använda appen för enklare bankärenden. Eftersom vår app är så omtyckt kommer vi att fortsätta satsa på och utveckla den med ambitionen att även fortsättningsvis leverera Sveriges bästa mobilapp.

 • Försäkringar

  Av säkerhetsskäl går det inte att vara inloggad i appen samtidigt som på Mina sidor.

 • Försäkringar

  Klicka på den Personliga menyn som ligger överst på sidan, välj Swish.

 • Försäkringar

  Swish hittar du under Överföringar i menyn eller i den Personliga menyn längst upp på sidan under ditt namn eller symbolen.

 • Försäkringar

  Den personliga menyn hittar du hittar längst upp på sidan under ditt namn eller symbolen

Till frågor och svar