Våra olika företagskonton

Helhetslösningar för ditt företag

Vi har gjort det enklare för dig att sköta ditt företag. Hos oss får du på ett smidigt sätt hjälp med ekonomi och försäkring så att du får mer tid över till annat. Vi kan bank och försäkring och tillsammans med dig hittar vi en lösning som passar ditt företag.

Få ut mer av ditt sparande

Här hittar du kontotyper där du kan spara i olika typer av värdepapper. De skiljer sig från vanliga placeringskonton i och med att kurserna kan stiga och sjunka. Risken ökar, men också möjligheten till en högre avkastning.

Kapitalförsäkring

Slipp deklarera uttag och kapitalvinstskatt

Sparande i kapitalförsäkring passar för dig som vill ha ett långsiktigt målsparande för ditt företag.

Fondkonto

Det är enkelt att spara och hantera ditt sparande i fonder

Genom att spara i fonder placerar du dina pengar i en samling värdepapper som kan vara aktier eller obligationer. Du har snabb tillgång till dina pengar genom att hantera och sälja dina fonder, nästan precis som ett vanligt bankkonto.

Aktiedepå

Köp och sälj aktier enkelt på internet

Med ett aktiedepåkonto får du enkelt en överblick och möjligheten att handla med aktier, obligationer och strukturerade placeringar. Pengar kopplade till ditt aktiedepåkonto finns alltid tillgängliga för handel och uttag.


Sparande utan risk

Placeringskonto

Spara tryggt med fria uttag

På placeringskontot kan du ha en buffert som du behöver komma åt enkelt, uttagen är kostnadsfria. Kontot kan öppnas av dig som är företagare.

Kontot är en bra placering för din ekonomiska buffert.

Placeringskonto

Fasträntekonto

Spara under bestämd tid med hög ränta

Fasträntekonto är till för dig som vill spara pengar under en förutbestämd tid, allt mellan tre månader till fem år. Räntan är fast under spartiden, vilket gör att du vet exakt hur mycket pengar du kommer att få. Minsta belopp att spara är 20 000 kronor.


Mer om aktier & fonder

Med ett sparande i aktier och fonder ökar du möjligheten för en större avkastning på placerade pengar. Med möjligheten till ökad avkastning ökar även risken.Vi erbjuder en rad alternativ både för nybörjaren och den som vill vara aktiv i sina placeringar.

Aktier

Spara med precision i aktier

Aktiehandel passar dig som är beredd att ta en viss risk för möjligheten till högre avkastning. Hos oss kan du handla med svenska aktier och aktierelaterade värdepapper.

Fonder

Välj risknivå och delaktighet

Vi har en rad olika alternativ för placerande i fonder. Du väljer längd, mängd och risknivå. Resten sköter våra fondförvaltare. Beroende på vilken risk du är beredd att ta, så skiljer sig placeringsalternativen åt.