Vi delar ut 400 miljoner kronor till våra kunder

2022 var ett bra år – vi hade färre olyckor och skador än beräknat. Därför kan vi dela ut återbäring i år! Att våra kunder (och delägare) kan få återbäring är en av många anledningar att välja ett lokalt och kundägt försäkringsbolag.

Er återbäring kommer via bankgiro eller konto

Er återbäring betalas ut senare i höst. Utbetalningen sker i första hand till ditt företags bankgironummer. Om ditt företag saknar bankgironummer betalar vi ut återbäringen till ert kontonummer.

Guider

För aktiebolag och organisationer:
Lämna bankgironummer

Ni får er återbäring insatt på ert bankgironummer. Vi återkommer i höst med vilket bankgironummer vi har registrerat för ert företag. Om ni misstänker att vi inte har bankgironumret sedan tidigare, exempelvis om det är dolt eller ni har flera olika bankgironummer, kan ni ringa oss och meddela det.

För enskilda firmor:
Lämna kontonummer

Om du driver enskild firma kan du få din återbäring utbetald till ett kontonummer. Du lämnar ditt kontonummer via vår app eller Mina sidor – tänk på att du måste vara inloggad som privatperson. Logga in på Mina sidor, klicka på ditt namn och välj Inställningar. Under "Konto för utbetalningar" lämnar du kontonumret.

Frågor & svar


LF Skåne