Mitt företag - en podd för dig som driver företag

Håll dig uppdaterad över vad som händer inom företagsmarknaden. Podden leds av Karl Lundquist, försäkringsrådgivare på Länsförsäkringar som bjuder in aktuella gäster till programmet.

Senaste avsnitten

Sociala medier – hur når man bäst ut som företagare?

När pandemin går in i sin andra våg fortsätter det digitala landskapet att vara en viktig plattform, där sociala medier självklart utgör en viktig del. Men vilka sociala kanaler ska man finnas i, hur aktiv måste man vara och hur ska man tänka kring datasäkerhet? Podden gästas av Alexander Wroblewski som är konsult inom sociala medier, företagaren Amanda Lindberg och försäkringsrådgivaren Marie Erlandsson.

Vill du läsa innehållet istället? Läs artikeln


Arbeta hälsofrämjande i företaget – hur gör man det?

Som arbetsgivare är du skyldig att skydda dina anställdas hälsa, och det allra mest effektiva är ofta att arbeta hälsofrämjande redan innan någon blir sjuk. Men hur gör man det bäst? Och hur kan en sjukvårdsförsäkring göra det enklare? Podden gästas av Kristina Ström Olsson som är hälsostrateg och välfärdsanalytiker på Länsförsäkringar.

Vill du läsa innehållet istället? Läs artikeln Så arbetar du hälsofrämjande i företaget 


Börja med e-handel: vad ska man tänka på?

I spåren av corona har allt fler företag vänt blicken mot digitala lösningar. Men vad är viktigt att tänka på när man vill starta e-handel? I den här podden får du tips på vad du ska tänka på. Podden gästas av Markus Aneskog från Parfum Lombard, Petter Lilia från Wasa Kredit, Rickard Lindström och Martin Lindahl från Länsförsäkringar. Programledare Karl Lundquist.

Vill du läsa innehållet istället? Läs artikeln 3 tips för att starta e-handel


Starta eget mitt i coronapandemin – är det en bra idé?

Går du i tankar på att starta eget företag men känner dig osäker på om det är rätt tid? Våra gäster ser möjligheter trots den osäkra tillvaro som råder just nu på grund av corona pandemin. Podden gästas av Anne Marbrandt som är vd för Nyföretagarcentrum Öresund, egenföretagaren Bassima Alaeddine och försäkringsrådgivaren Rickard Lindström. Programledare Karl Lundquist.

Vill du läsa innehållet istället? Läs artikeln Starta eget - är det en bra idé just nu?


Tidigare avsnitt

Stöd till företagare i coronatider – vi reder ut begreppen