Betalningstjänster för företag

Helhetslösningar för ditt företag

Vi har gjort det enklare för dig att sköta ditt företag. Hos oss får du på ett smidigt sätt hjälp med ekonomi och försäkring så att du får mer tid över till annat. Vi kan bank och försäkring och tillsammans med dig hittar vi en lösning som passar ditt företag.

Vi har betalningstjänster för en rad olika ändamål. Läs mer om vilka betalningstjänster som passar ditt företag.

 

Informationen gäller för Länsförsäkringar Skåne

Om betaltjänster

In- och utbetalningar

Våra betalningstjänster hjälper dig att betala och få betalt. Vi har tjänster inom bland annat bankgiro, autogiro och kortbetalningar.

Trygga betalningar till utlandet

Sköt dina utlandsbetalningar via oss. Det finns olika typer av utlandsbetalningar beroende på hur snabbt pengarna ska nå mottagaren och till vilket land pengarna ska skickas

Företagskort

Bankkort och kreditkort för att sköta dina företagsbetalningar.

Ta emot kortbetalningar

Med kortinlösen kan dina kunder betala med kort både i butik och på internet.


Swish för företag

Med Swish kan du erbjuda en snabb, enkel och trygg betaltjänst. Swish fungerar i fysiska miljöer, på distans, i webbutiker och mobilappar och pengarna kommer in på företagets eller organisationens konto direkt.

Se vilken av Swish-tjänsterna, som passar dig och din verksamhet bäst, eller om du kanske har behov av båda två.


Swish företag

Swish företag passar bra för företag, föreningar och organisationer. Det är ett smidigt komplement till exempelvis kort och faktura och passar utmärkt i situationer där kontanter är det vanligaste sättet att betala. 

Läs mer om Swish företag

Swish handel

Swish handel passar bra för företag, föreningar och myndigheter som erbjuder handel i e-butik eller i mobilapp. Du får in pengarna på företagets konto direkt och kan enkelt hantera eventuella återbetalningar vid returer och reklamationer. 

Läs mer om Swish handel