Frihetskapital

underrubrik

Frihetskapital

Med ett frihetskapital vill vi att fler ska öka sin känsla av ekonomiskt inflytande och undvika att hamna i en situation där man inte kan påverka sin tillvaro på grund av för lite pengar på sparkontot. Vi vill att du ska se på ditt sparande som en möjliggörare för framtiden. En investering i dig själv i form av sparade pengar som du en dag eventuellt kommer vilja använda för att förändra din livssituation. Till skillnad från att spara för att konsumera till en resa eller en bostad är frihetskapital något du sparar till för att i framtiden kunna ta beslut som blir bäst för dig – och veta att du har ditt sparande i ryggen.

  • Spara till ditt frihetskapital
  • Sparande om något händer
  • Trygghet för framtiden
Informationen gäller för Länsförsäkringar

Med ett frihetskapital vill vi att fler ska öka sin känsla av ekonomiskt inflytande och undvika att hamna i en situation där man inte kan påverka sin tillvaro på grund av för lite pengar på sparkontot. Vi vill att du ska se på ditt sparande som en möjliggörare för framtiden. En investering i dig själv i form av sparade pengar som du en dag eventuellt kommer vilja använda för att förändra din livssituation. Till skillnad från att spara för att konsumera till en resa eller en bostad är frihetskapital något du sparar till för att i framtiden kunna ta beslut som blir bäst för dig – och veta att du har ditt sparande i ryggen.Sju tips på hur du skaffar ett frihetskapital

Att spara till ett frihetskapital kan ibland kännas svårt. Här kommer några tips som kan hjälpa dig på vägen.

Ekonomisk jämställdhet i relationen

Har du och din partner funderat på hur er ekonomi kan påverka jämställdheten i er relation? Prata igenom våra tips tillsammans.

Prata jämställd rådgivning med oss!

Var femte svensk upplever inte sin relation som ekonomiskt jämställd och var fjärde tycker att det är jobbigt att prata ekonomi med sin partner.

Svenskarnas syn på sparande

En av tio har inget sparkonto och var fjärde person har mindre än 20 000 kronor på sparkontot.Starta ditt frihetskapital

Börja spara

Är du redan bankkund hos oss kan du enkelt logga in på Mina sidor eller i vår mobilapp för att starta ditt frihetskapital.

Bli bankkund

Vill du bli bankkund hos oss? Öppna ett konto och påbörja resan mot ditt frihetskapital i dag!

Öppna konto och bli bankkund