Magnus Julin rekryterad till chef för affärsområde Liv & Hälsa

Länsförsäkringar Södermanland har rekryterat Magnus Julin till tjänsten som chef för Affärsområde Liv & Hälsa. Magnus kommer närmast från Max Matthiessen och tillträder tjänsten den 17 januari 2022. 

Magnus Julin

– Jag är väldigt glad att Magnus valt att komma till oss. Magnus kompetens och erfarenhet inom liv och hälsa ger ett mycket starkt bidrag till den tillväxtresa vi befinner oss i, där vi fortsätter att skapa kundvärden till fler företagare och privatpersoner i Sörmland, säger Lena Högfeldt, vd Länsförsäkringar Södermanland.

Magnus har en lång och bred erfarenhet av livförsäkring samt hälsa från flera olika roller i branschen. Han har varit Affärsområdeschef för Liv & Pension på Max Matthiessen, försäljningschef på Movestic samt har haft strategiska och operativa roller på Skandia.

– Det ska bli jätteroligt att börja arbeta i Länsförsäkringar Södermanland, ett bolag med fokus på kunden och med starka kunderbjudanden. Den tydliga satsningen på liv och hälsa blir spännande att bidra till, för att ge ännu bättre förutsättningar till de sörmländska företagarna, säger Magnus Julin.

För ytterligare information kontakta:

Lena Högfeldt, Verkställande direktör på Länsförsäkringar Södermanland,
telefon: +46 70 467 39 31, e-post lena.hogfeldt@lfs.se

Ylva Klingvall, Kommunikationschef Länsförsäkringar Södermanland,
telefon: +46 708 31 08 65, e-post: ylva.klingvall@lfs.se

Länk till Länsförsäkringars pressrum: https://www.lansforsakringar.se/privat/om-oss/press-media/ 

 

Länsförsäkringar Södermanland är ett kundägt, lokalt och självständigt bolag. Vi ger sörmlänningar en trygg och säker vardag och möjlighet till utveckling genom vår nära service och vårt breda erbjudande inom bank, försäkring, fastighetsförmedling och pension. Vi ägs av våra kunder och vi agerar alltid med våra ägares bästa för ögonen. Genom vårt engagemang i samhället bidrar vi till ett hållbart liv för alla sörmlänningar. Vi ingår i Länsförsäkringsgruppen som består av 23 lokala länsförsäkringsbolag och det gemensamt ägda Länsförsäkringar AB. Tillsammans skapar vi trygghet och möjligheter för alla sörmlänningar, för all tid.

Se alla pressmeddelanden