Av: Anna Cederbrink

Välkänd mäklare tar över Länsförsäkringar Fastighetsförmedlings bobutik i Oskarshamn

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får en ny franchisetagare 1 juni till sin bobutik i Oskarshamn. Det är Daniel Hällblad, ett sedan tidigare känt namn i mäklarkretsar, som tar över.

Daniel Hällblad Franchisetagare bobutik Oskarshamn

Henrik Jonsson, affärsområdeschef bank, Länsförsäkringar Kalmar län om rekryteringen av ny franchisetagare:

"Jag är stolt över att kunna berätta att vi har rekryterat Daniel Hällblad som ny franchisetagare för vår fastighetsförmedling här i Oskarshamn. Daniel är ett välkänt ansikte här i stan, med 12 års erfarenhet som mäklare. Han blir en viktig spelare i vårt arbete med att erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån till oskarshamnare som står inför att köpa eller sälja bostad."

Daniel Hällblad:

” Det ska bli oerhört kul och spännande att vara med på Länsförsäkringars resa framöver. Det märks att Länsförsäkringar är en kedja som har ett härligt driv utan att tumma på kvalitén och kundvården som alltid är i fokus. Jag är redan i full gång och är beredd att hjälpa till med bostadsaffären. Vi kommer inledningsvis vara två på kontoret men inom kort även tre.”

Ring eller mejla mig gärna

Om Länsförsäkringar Fastighetsförmedling:
Länsförsäkringar Fastighetsförmedlings vision är ”Trygga bostadsaffärer genom livet”. Idag är vi Sveriges snabbast växande fastighetsmäklare och den tredje största aktören i branschen. Med 181 bobutiker och över 900 hängivna medarbetare runt om i Sverige finns vi alltid nära våra kunder. Under 2020 förmedlade företaget cirka 26 300 objekt till ett försäljningsvärde av 63,4 miljarder kronor. Vi tycker att den lokala närheten är viktig och tror att det är en av anledningarna till att vi för femte året i rad har Sveriges nöjdaste kunder enligt Svenskt Kvalitetsindex 2020.

 

Se alla pressmeddelanden