Nya kundbeteenden leder till kontorsförändringar

Under en längre tid har Länsförsäkringar Östgöta sett hur alltfler kunder vill uträtta sina bank- och försäkringsärenden i digitala kanaler och på telefon istället för att besöka kontoren fysiskt. Nu väljer vi att satsa ytterligare på utvecklingen av digitala tjänster och tillgängligheten i dem och stänger därför kontoret i Tornby.

FilipApelstav
Foto: Peter Jigerström

Det förändrade kundbeteendet innebär att vi kommer kunna möta efterfrågan på kontor öppna för spontana fysiska besök med ett kontor per ort.
Kontoret i Tornby stängs därför ner i september 2021 och verksamheten med alla medarbetare flyttas in till kontoret på Platensgatan i Linköping city.
Utöver det kommer kontoret i Ingelsta, Norrköping enbart ta emot bokade besök, då kontoret på Hospitalsgatan i Norrköping city finns nära för
spontana kundbesök.

-Som lokalt kundägt bolag är det viktigt att vi är lyhörda för i vilka kanaler kunderna vill ha kontakt och hjälp av oss.
Vi sätter tillgängligheten högt för att våra kunder ska känna sig trygga. Förändringen innebär att vi kan förbättra tillgängligheten i digitala kanaler
samtidigt som vi även fortsättningsvis erbjuder kunderna att besöka oss på kontor på fem orter i länet, säger Filip Apelstav, bankchef på Länsförsäkringar Östgöta.

Länsförsäkringar Östgöta har idag sju kontor på fem orter i Östergötland. Kontoren finns i Kisa, Linköping, Tornby, Norrköping, Ingelsta, Mjölby och Motala.

Länsförsäkringar Östgöta är ett lokalt kundägt bolag som erbjuder privatpersoner och företag en helhet inom bank, försäkring och fastighetsförmedling. Visionen är att tillsammans med kunder, ägare, anställda och samarbetspartners skapa trygghet och möjligheter i Östergötland. Länsförsäkringar Östgöta är ett av 23 lokala och självständiga länsförsäkringsbolag.

Se alla pressmeddelanden