Skellefteå Kraft tecknar sjukvårdsförsäkring hos Länsförsäkringar för sina 650 medarbetare

Thomas Abrahamsson chef för hälsaaffären på Länsförsäkringar AB
Foto: Länsförsäkringar

Skellefteå Kraft ska öka tryggheten och hälsan för sina 650 medarbetare och samtidigt stärka sitt arbetsgivarvarumärke, och väljer att göra det med sjukvårdsförsäkring från Länsförsäkringar. Upphandlingen har genomförts av försäkringsförmedlaren Säkra, enligt lagen om offentlig upphandling i konkurrens med samtliga större konkurrenter.

Det är verkligen roligt att få ett kvitto på att vårt nya differentierade sjukvårdserbjudande håller i tuff konkurrens. Skellefteå Kraft ville hitta en långsiktig partner för att ta vara på sina medarbetares hälsa, och samtidigt bli en ännu mer attraktiv arbetsgivare, och där kunde vi mötas, säger Thomas Abrahamsson, chef Affärsområde Hälsa på Länsförsäkringar.

Affären är en del av en ökad satsning på förmedlad affär via livförmedlare. Nästa steg är att aktivera sakförmedlare.

– Med vårt nya sjukvårdserbjudande kan vi ta fram skräddarsydda lösningar som matchar kundens behov. I dagsläget erbjuder vi det till grupper med tio eller fler personer, men nu under hösten gör vi det tillgängligt även för grupper med en till nio personer, säger Peter Säll, vd på Mäklarservice AB, som är kontakytan in till Länsförsäkringar på förmedlarmarknaden.

För ytterligare information kontakta:
Thomas Abrahamsson, affärsområdeschef Hälsa på Länsförsäkringar, telefon 073-96 41219
Peter Säll, vd Länsförsäkringar Mäklarservice AB, 070-228 8768
Presskontakt Länsförsäkringar, 08-588 41850, press@lansforsakringar.se

Länsförsäkringsgruppen består av 23 lokala och kundägda länsförsäkringsbolag och det gemensamt ägda Länsförsäkringar AB. Genom sitt lokala länsförsäkringsbolag får kunderna ett helhetserbjudande inom bank, försäkring och pension. Genom Agria Djurförsäkring erbjuder vi djur- och grödaförsäkring, genom Länsförsäkringar Fastighetsförmedling helhetslösningar för en trygg bostadsaffär och genom Wasa Kredit finansieringstjänster som leasing, avbetalning och lån.

Se alla pressmeddelanden