Länsförsäkringar utökar med fastighetsförmedling i Eksjö

Den 31 augusti öppnar Länsförsäkringar en ny fastighetsförmedling i Eksjö. Fastighetsförmedlingen kommer flytta in i och dela lokaler med Länsförsäkringars befintliga försäkringskontor på Stora torget 4. Det innebär att Eksjöborna kan få hjälp med både försäkring och fastighetsförmedling på samma ställe, men även bank i samband med husaffärer.

De båda fastighetsmäklarna Johan och Fredrik Lennings är franchisetagare till den nya fastighetsförmedlingen. Sedan i våras driver de även Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Aneby. Lennings har tidigare ett långt förflutet som fastighetsmäklare i såväl Aneby som Eksjö och har stor kännedom om marknaden.

– Vi ser stora fördelar med Länsförsäkringars helhetskoncept, säger Fredrik Lennings. Nu kommer vi kunna erbjuda kunderna hjälp med alltifrån fastighetsförmedling och försäkringar till lånelöfte och bolån. Det gör det smidigt för både köpare och säljare.

Katarina Wetterholm, affärsområdeschef på Länsförsäkringar Jönköping och franchiseansvarig för fastighetsförmedlingen, är mycket nöjd med att Lennings driver den nya fastighetsförmedlingen.

– Med hjälp av bröderna Lennings kommer vi kunna satsa offensivt i Eksjö kommun. Närheten till kunderna och den lokala förankringen är en av våra viktigaste framgångsfaktorer. Det är något som i högsta grad karakteriserar Lennings. Därtill har de lång erfarenhet av skogs- och lantbruksfastigheter, vilket ger oss en stor bredd på marknaden.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling är i dag Sveriges snabbast växande fastighetsmäklare. Flera år i rad har man också haft Sveriges nöjdaste kunder enligt Svenskt Kvalitetsindex.

– Den nya bobutiken i Eksjö är en i raden av flera tillväxtsatsningar som Länsförsäkringar Fastighetsförmedling gör i Sverige, säger Marcus Svanberg, vd för Länsförsäkringar Fastighetsförmedling. Bara under 2017 anställdes 166 nya medarbetare. Vårt mål är att fortsätta växa runt om i landet, även på mindre orter. I ryggen har vi ett vinnande helhetskoncept som uppskattas av kunderna.

Invigningen av den nya fastighetsförmedlingen i Eksjö äger rum fredagen den 31 augusti.

För mer information, vänligen kontakta

Fredrik Lennings
Franchisetagare/fastighetsmäklare
Tel. 073-727 70 55
E-post: fredrik.lennings@lansfast.se

Katarina Wetterholm
Länsförsäkringar Jönköping
Tel. 036-19 91 19
E-post: katarina.wetterholm@lfj.se

Johan Lennings
Franchisetagare/fastighetsmäklare
Tel. 070-205 27 86
E-post: johan.lennings@lansfast.se

Marcus Svanberg
Länsförsäkringar fastighetsförmedling
Tel. 070-238 21 50
E-post: marcus.svanberg@lansfast.se

Se alla pressmeddelanden