Dokument & länkar

Länsförsäkringar lanserar Samhällssnackarna

Nu kan du lyssna på första avsnittet av Samhällssnackarna, en podcast som har sitt främsta ursprung i Länsförsäkringars Forskningsfond.

– Snacket kommer mestadels att handla om samhället vi bor i – hur det fungerar idag och hur det kanske kan fungera lite bättre imorgon och kommer att diskuteras av personer från både forskarvärlden och näringslivet, från offentlig sektor och från civilsamhället, säger Peter Griepenkerl Lööf, chef på Länsförsäkringars Forskningsfond.

Det första avsnittet handlar om tillit och här snackar vi med Lars Trägårdh, professor i historia vid Ersta Sköndal Bräcke högskola, och Dilsa Demirbag-Sten, generalsekreterare vid Berättarministeriet, författare, journalist och debattör. Samtalet modereras av Annika Dopping.

Forskningsfondens uppgift är att stödja vetenskaplig forskning som ligger nära människors vardagliga trygghet och ska bidra till en ökad ekonomisk, social och fysisk trygghet i samhället. Forskningsfonden har sedan 80-talet finansierat över 200 forskningsprojekt.

Här kan du lyssna på det första avsnittet av podcasten;

https://www.lansforsakringar.se/stockholm/om-oss/forskning/podcast-samhallssnackarna/ 

För ytterligare information kontakta:
Peter Griepenkerl Lööf, chef på Länsförsäkringars Forskningsfond. Tel. 072-147 13 10
Länsförsäkringars pressjour. Tel. 08 – 588 418 50

.

Pressrum med bilder, filmer och logotyper samt kontaktpersoner: https://www.lansforsakringar.se/om-oss/press-media/

Länsförsäkringar på Twitter: www.twitter.com/forsakringar

Länsförsäkringsgruppen består av 23 lokala och kundägda länsförsäkringsbolag och det gemensamt ägda Länsförsäkringar AB. Genom sitt lokala länsförsäkringsbolag får kunderna ett helhetserbjudande inom bank, försäkring och pension. Genom Agria Djurförsäkring erbjuder vi djur- och grödaförsäkring, genom Länsförsäkringar Fastighetsförmedling helhetslösningar för en trygg bostadsaffär och genom Wasa Kredit finansieringstjänster som leasing, avbetalning och lån.

Se alla pressmeddelanden

Dokument & länkar